Over Porttech

DÉ SPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIË

Porttech is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het automatiseren van poorten en hekken én in de communicatie rondom poorten en hekken, zoals intercom- en videofoonsystemen. 

Porttech is meer dan een webshop. Achter de webshop schuilt meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren, verkopen, installeren, onderhouden en repareren van elektrische hekken en automatische poorten. Door heel Nederland en Vlaanderen. Voor referenties geven we u graag wat adressen bij u in de buurt!

Porttech hecht veel waarde aan persoonlijk contact en heldere informatieve communicatie. Porttech staat garant voor kwaliteit. Wij verkopen geen B-merken! Alleen A-merken waar u heel veel jaren blindelings op kunt vertrouwen. Geen ergernis en frustraties over poorten en hekken die niet meer automatisch open of dicht gaan!

Porttech is voor Nederland en België dé vakman voor Beninca, Fadini en Nice poortopeners en hekopeners én voor Videx intercom- en videofoonsystemen. Daarnaast plegen wij ook onderhoud en reparaties aan diverse andere merken. 

24/7 STORINGSDIENST 

Porttech is 24/7 bereikbaar voor service. Bij Porttech krijgt u altijd vakman Twan Verberkt aan de lijn. Mocht u onverhoopt zijn voicemail krijgen, spreek dan zeker uw naam en telefoonnummer in! U wordt dan z.s.m. teruggebeld.

DIRECT BESTELLEN IN WEBSHOP OF ADVIES EN OFFERTE OP MAAT

Bij Porttech kunt u uw poortopeners, hekopeners, handzenders, fotocellen of andere zaken bestellen. Via de webshop of middels een telefoontje of mailtje aan ons. Komt u er niet helemaal uit dan adviseren wij u graag! Als geen ander kan vakman Twan Verberkt u alles vertellen over de automatisering die het beste bij uw poort of hek past, de opties en de kwaliteits- en prijsverschillen. 

OOK VOOR INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Veel klanten besteden ook de installatie en het onderhoud van de poortopener of hekopener aan ons uit. Als u wilt weten wat daarvoor de extra kosten zijn dan maken we graag een offerte voor u. 

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw poortopener of hekopener, net zoals bij een auto. Vergeet niet dat uw poort of hek jaarlijks vele malen open en dicht gaat, en te maken heeft met weersinvloeden en vuil. Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw poortopener of hekopener kunt een onderhoudscontract afsluiten met Porttech. 

NIEUWE POORT OF HEK?

Bent u niet alleen op zoek naar de opener maar ook naar een nieuwe poort of een nieuw hek, dan verwijzen wij u graag door naar de website van Farm Poorten.

 

Meer weten over Porttech? Bel ons even: 0485 76 00 76.

 

www.porttech.nl