Over ons

Porttech Poortopeners, Hekopeners en Intercomsystemen. Dé specialist in poortautomatisering en toegangstechniek voor Nederland en België.
Porttech Poortopeners, Hekopeners en Intercomsystemen. Dé specialist in poortautomatisering en toegangstechniek voor Nederland en België.

Dé specialist in poortautomatisering en toegangstechniek

Inmiddels al meer dan 25 jaar geleden startte Twan Verberkt zijn onderneming in het maken van houten en ijzeren poorten en hekken, Farm Poorten. Zie www.farmpoorten.nl. Al heel snel kwam daar de behoefte bij om ook het toegangsbeheer, de poortautomatisering, te leveren. Klanten wilden een totaal pakket, van A tot Z ontzorgt worden. De poortautomatiseringstak kreeg de naam Porttech en is totaal gespecialiseerd in het automatiseren van poorten en hekken én in de communicatie rondom poorten en hekken, zoals intercom- en videofoonsystemen.

Porttech is meer dan een webshop. Niet alleen de 25 jaar ervaring die schuil gaat achter de webshop is uniek in Nederland en België. Er zijn meer factoren die het succes van Porttech bepalen:

 

  • Porttech adviseert afhankelijk van uw specifieke poort en situatie en kan daarbij kiezen uit vijf kwaliteitsmerken. We zitten niet gebonden aan één merk omdat uit ervaring blijkt dat soms een model van het ene merk beter is dan eenzelfde model van het andere merk. Met deze kwaliteitsmerken kunnen we voor elke situatie de beste oplossing bieden;

  • Van onze kwaliteitsmerken zijn we officieel dealer, adviseur, installateur én 24/7 storingsdienst voor Nederland en België;

  • Met de kennis en ervaring in het produceren van ijzeren en houten hekken en poorten, kunnen we ook beter adviseren ten aanzien van de poortautomatisering. Zo zijn het soort poort, het materiaal van de poort, het gewicht en de afmeting al een paar voorbeelden van aspecten die een belangrijke rol spelen bij de keuze voor de automatisering van de poort;

  • Het karakter van vakman Twan Verberkt is te omschrijven als praktisch, degelijk en precies. Elke klant zal dit beamen. Er wordt alleen zeer gedegen en duurzaam werk geleverd. Dat is ook de reden waarom het storingspercentage op de poortopeners en hekopeners die we zelf hebben geïnstalleerd extreem laag is;

  • Alles in één hand: advies, verkoop, installatie, onderhoud en 24/7 storingsdienst;

  • Persoonlijke benadering brengen wij echt in de praktijk: Porttech is 24/7 bereikbaar en u krijgt meestal direct vakman Twan Verberkt aan de lijn;

  • De 24/7 storingsdienst kan ook worden gebeld voor bestaande poortautomatisering van vele andere merken.


Onze merken

De A-merken poortautomatisering en toegangstechniek die Porttech voert staan garant voor de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk A-merken waar u heel veel jaren blindelings op kunt vertrouwen. Geen ergernis en frustraties over poorten en hekken die niet meer automatisch open of dicht gaan!

Als het gaat om poortopeners en hekopeners dan is de kans op storingen bij de poortopeners en hekopeners van Nice, Fadini, Roger Technology en Beninca zeer gering. Porttech is om reden van deze duurzaamheid ook officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van de poortopeners en hekopeners van Nice, Fadini, Roger Technology en Beninca voor Nederland en België.

Op verzoek van onze klanten hebben we ook de kwaliteitsmerken DoorBird en Videx aan ons assortiment toegevoegd. De Videx intercom- en videofoonsystemen en de DoorBird IP video intercom systemen worden ook door ons door heel Nederland en Vlaanderen verkocht en op verzoek geïnstalleerd.

 NICE FOR YOU GATES. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Nice in Nederland en België.   FADINI. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Fadini in Nederland en België.   ROGER TECHNOLOGY. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Roger in Nederland en België.   BENINCA. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Beninca in Nederland en België.  VIDEX. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Videx in Nederland en België.DoorBird IP video intercom. IP video deurbel camera

  


Referenties

Voor referenties geven we u graag wat adressen bij u in de buurt! Neem daarvoor contact met ons op.


Draaipoort voorzien van ondergronds poortaandrijving. Poortopener van Porttech.

Deze poort is gemaakt door Farm Poorten. De poortautomatisering is verzorgd door Porttech.

24/7 storingsdienst

Porttech is 24/7 bereikbaar voor service. Bij Porttech krijgt u altijd een vakman aan de lijn. Mocht u onverhoopt een voicemail krijgen, spreek dan zeker uw naam en telefoonnummer in! U wordt dan z.s.m. teruggebeld.

U kunt ook contact opnemen met Porttech als het gaat om andere merken. Porttech verricht echter geen reparaties aan 'vreemde' merken die recent (binnen de fabrieksgarantie termijn) zijn geïnstalleerd. Daarvoor kunt u zich wenden tot uw leverancier en/of installateur om u te beroepen op de (fabrieks)garantie én de verantwoordelijkheid omtrent vakmanschap.

Installatie en onderhoud

Veel klanten besteden ook de installatie en het onderhoud van de poortopener, de hekopener of de intercom- en videofoonsystemen aan ons uit. Als u wilt weten wat daarvoor de extra kosten zijn dan maken we graag een offerte voor u.

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw poortopener of hekopener, net zoals bij een auto. Vergeet niet dat uw poort of hek jaarlijks vele malen open en dicht gaat, en te maken heeft met weersinvloeden en vuil. Voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw poortopener of hekopener kunt een onderhoudscontract afsluiten met Porttech.


Porttech installeert automatische poortopeners en elektrische hekopeners door heel Nederland en België.

Deze poort is gemaakt door Farm Poorten. De poortautomatisering is verzorgd door Porttech.


Nieuwe poort of hek?

Bent u niet alleen op zoek naar de opener maar ook naar een nieuwe poort of een nieuw hek, dan verwijzen wij u graag door naar de website van Farm Poorten.

Direct bestellen in onze webshop of een advies en offerte op maat?

Bij Porttech kunt u uw poortopeners, hekopeners, handzenders, fotocellen of andere zaken bestellen. Via de webshop of middels een telefoontje of mailtje aan ons. Komt u er niet helemaal uit dan adviseren wij u graag! Als geen ander kan ons vakteam u alles vertellen over de automatisering die het beste bij uw poort of hek past, de opties en de kwaliteits- en prijsverschillen.

Meer weten over Porttech? Neem contact met ons op!