DoorBird IP video intercom

Doorbird IP video intercom. IP video deurbel. Deurbel met camera en verbinding met mobiele telefoon. Doorbird videofoonset koopt u online bij Porttech.Een video deurbel met camera nodig met koppeling naar uw mobiele telefoon?
Kies voor een DoorBird IP video intercom!
Wat is IP?

Een IP video deurbel camera maakt gebruik van het ‘Internet Protocol’, dit is een netwerkprotocol waarmee computers, tablets en mobiele telefoons op een netwerk met elkaar kunnen communiceren, zoals op het internet.

De IP video deurbellen brengen veiligheid. Wilt u eerst weten wie er voor de poort of deur staat alvorens u open doet? Dan kijkt u eerst op uw scherm. Bent u niet thuis? Dan kunt u via uw mobiele telefoon kijken wie er voor de deur staat en met diegene praten. Erg handig voor bezorgers van pakketjes en onverwachte gasten. En of u nu in de buurt of ver weg in het buitenland zit, u merkt geen verschil.  Altijd verbonden met thuis

Met DoorBird heeft u uw huis binnen handbereik, waar u ook bent. We bieden verschillende slimme add-on-apparaten die eenvoudig kunnen worden aangesloten op elk DoorBird IP-video intercom systeem - draadloos en zonder gedoe met configuratie. Daarnaast kunt u de DoorBird Connect- functie en DoorBird API gebruiken om de DoorBird IP Video intercom te combineren met componenten van derden, zoals slimme sloten of zelfs uw eigen domoticasysteem.DoorBird IP video intercom, IP video deurbel.Uw persoonlijke bewakingscamera


Een DoorBird IP video deurbel geeft u een veilig gevoel. Het is als het ware een persoonlijke bewakingscamera. Er zijn diverse opties. De camera heeft ook een ingebouwde bewegingssensor die automatisch opnames vast kan leggen als u dat zodanig instelt. De IP video intercom geeft ook waarschuwingen door naar uw Tablet of Smartphone, dat kan zelfs zonder dat er wordt aangebeld. De camera heeft een zichtveld van 180 graden én voor nachts Auto IR licht, voor goed nachtzicht.Kwaliteitsmerk

De DoorBird IP video intercoms behoren tot de top van de markt. Niet alleen qua materialen. Ook de designs zijn prachtig. In het DoorBird assortiment zitten zoals opbouw als inbouw IP video intercoms.

De IP video intercoms zijn bovendien IP65. Dat wil zeggen dat ze spuitwater dicht zijn en dus buiten in de regen kunnen hangen. 

DoorBird staat voor de combinatie van exclusief design met innovatieve IP-technologie op het gebied van deurcommunicatie. De producten zijn gemaakt van edele metalen en vervaardigd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het ontwerp is puur, rechttoe rechtaan en soepel.

Door de consequente ontwikkeling en toepassing van IP-technologie zijn DoorBird-producten topklasse in de branche. Op het gebied van kwaliteit, snelheid van pushberichten, spraak en video zijn DoorBird IP Video deursystemen koploper als het gaat om innovatieve technologie en design. Door de speciaal ontwikkelde coderings-, verpakkings- en transporttechnologie is slechts 450 Kbit/sec nodig voor een uitstekende audio- en videokwaliteit. DoorBird IP video intercom, video deurbel Wifi SmartphoneDoorBird Connect


"DoorBird Connect" is een gratis functie die bij elk DoorBird IP-video deursysteem is inbegrepen. Met "DoorBird Connect" heeft u volledige controle over uw smart home en Internet of Things (IoT). U kunt uw DoorBird IP-video intercom verbinden met uw favoriete componenten zoals traditionele deuropeners, deurbelsignalen, slimme sloten, thuisservers, hubs, NAS en NVR's voor extra gemak, bewaking en beveiliging. Ontzettend veel systemen, smart home systemen, maar ook automerken, hebben DoorBird integreerd in met hun systemen. Dan is de koppeling helemaal eenvoudig. 

Het DoorBird IP-video intercomsysteem biedt connectoren voor bijna elke traditionele deuropener, gemotoriseerd slot, poortopener, garageopener en deurbel. Het is normaal gesproken niet nodig om uw bestaande apparaten ter plaatse te vervangen, DoorBird maakt er slimme apparaten van.

Is uw systeem nog niet in het Doorbird systeem geïntereerd, dan biedt DoorBird u een API aan als oplossing. Hiermee kunt u de IP video intercom eenvoudig integreren in elke IP-gebaseerde oplossing van derden, zoals een slimme thuisserver, NVR enz.Kan ik een DoorBird IP video intercom zelf installeren?

Ja hoor! Een Doorbird IP video deurbel is super eenvoudig te installeren, Plug & Play. De installatie handleiding kunt u downloaden bij het betreffende product in onze webshop. 

Verwijder de bestaande deurbel. U ziet nu minimaal twee draden in uw muur. Sluit deze twee draden aan op de DoorBird IP-video intercom om het van stroom te voorzien en monteer het bij uw deur. Verbind de DoorBird met uw internetrouter. DoorBird gebruikt versleutelingstechnologieën op bankniveau, dus best veilig om te doen. Gedaan? Dan ontvangt u direct een melding op uw smartphone of tablet als iemand op de deurbelknop drukt. Vanaf nu kunt u uw bezoekers in realtime zien en spreken, zelfs als u onderweg bent.Hoe werkt DoorBird Ip video intercom?

Wilt u de Doorbird IP video deurbel gebruiken om ook een elektrische poort te bedienen? U kunt al onze elektrische poort- en hekopeners aansluiten via een potentiaalvrij relais. Maar als u wilt, dan komt Porttech het graag voor u installeren. U kunt daarvoor een offerte aanvragen. Bekijk het DoorBird programma in onze webshop.

Meer informatie over Doorbird IP video intercoms?

Neem even contact op met Porttech. Onze vakmensen kunnen u vertellen wat de voor- en nadelen van de verschillende systemen zijn en adviseren u graag!