Videx

Videx intercom- en videofoonsystemen bij Porttech.

 

Intercom, deurintercom of deurbel met camera, een videofoon, nodig?
Kies voor een Videx intercom- of videofoonsysteem!

 

Veilig en gemakkelijk


Niet alleen in een appartement of flatgebouw is een intercom, deurintercom of een deurbel met een camera, een videofoon, gemakkelijk. Veel mensen met de voordeur op de begane grond of met een automatische poort kiezen tegenwoordig voor een intercom of een deurbel met camera uit veiligheid. Voordat u de deur opendoet wilt u weten wie er aan de deur is of voor uw poort staat.

Hoe werkt een intercom of videofoon?


Een intercom of videofoon heeft een buitentoestel én een binnentoestel. Bij een intercom of deurintercom bestaat het buitentoestel uit een paneel waarop de bel zit en waarin een microfoon zit. Binnen heeft u een toestel hangen. U hoort de bel van de deur intercom of poort intercom en kunt via het binnentoestel met de bezoeker praten.

Bij een videofoon is er buiten sprake van een deurbel met camera en microfoon. Binnen heeft u een toestel met een scherm waarop u de bezoeker niet alleen kunt horen, maar ook kunt zien. Met een deurbel met camera wordt uw bezoek als het ware 'gefilmd'. Videx videofoon systemen bewaren deze beelden niet. 


Porttech biedt u het uitgebreide programma intercom en videofoon systemen van Videx. Bekijk het programma in onze webshop.Videx intercom- en videofoonsystemen bij Porttech.

Deze poort is gemaakt door Farm Poorten. De poortautomatisering is verzorgd door Porttech.Kies voor de kwaliteit van Videx!

Videx is een zeer gerenommeerde Italiaanse producent op het gebied van toegangsautomatisering. Sinds de oprichting in 1986 is Videx hard gegroeid en inmiddels actief in meer dan 45 landen in de wereld.

Het belangrijkste productprogramma van Videx betreffen de intercom en videofoon systemen. Deze Videx producten heeft Porttech in haar programma opgenomen.

Het uitgebreide assortiment, de hoge kwaliteit, de betrouwbare service en het uitdragen van het ‘Made in Italy’ merk, zijn volgens Videx de sleutels van het Videx succes.

Op dit moment wordt 95% van de in Italië geproduceerde Videx producten geëxporteerd naar 45 landen wereldwijd.

Videx producten komt u overal tegen. Van intercom en videofoon systemen voor 1 woning tot en met intercom en videofoon systemen voor zeer grote appartementsgebouwen.

Videx maakt haar producten met zeer hoogwaardige componenten. Denk aan hoogwaardige displays en camera’s voor een optimale beeldkwaliteit.

Videx is gevoelig voor milieuproblemen en energiebesparing. Om die reden produceert Videx schone energie en gebruikt zij deze bij de productie en voor haar gebouwen.

Porttech verkoopt alleen Videx intercom en videofoon systemen. Indien gewenst kunt u ook de installatie van de Videx intercom en videofoon systemen aan Porttech uit handen geven.

 

Draadloze deur intercom of draadloze deurbel met camera

Wilt u uw intercom draadloos hebben? Een draadloze deur intercom of draadloze deurbel met camera? Alles is mogelijk. Neem even contact op met Porttech. Onze vakmensen kunnen u vertellen wat de voor- en nadelen van draadloze intercom systemen en draadloze deurbel met camera zijn. Om teleurstellingen te voorkomen! Niet overal is een draadloos intercom systeem of een draadloze deurbel met camera goed te gebruiken.