Beninca

Beninca Porttech Poortautomatisering en Toegangstechniek.

 

 

PORTTECH IS DÉ BENINCA SPECIALIST VOOR NEDERLAND EN BELGIË

 


Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van Beninca. Al 25 jaar verkoopt, installeert en onderhoudt Porttech Beninca poortopeners, Beninca hekopeners, Beninca handzenders en nog veel meer Beninca producten gerelateerd aan poort- en hekautomatisering. Beninca is één van de A-merken in poortautomatisering op de wereld, naast Fadini, Nice en Roger Technology


U kunt bij Porttech terecht voor advies, aanschaf en de installatie van Beninca poortopeners en Beninca hekopeners. Ook kunt u in onze webshop snel Beninca poortopeners en hekopeners bestellen, handzenders, codepanelen en andere poortaccessoires.


Heeft u een storing aan uw Beninca poort- of hekopener, of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen? Ook daarvoor bent u bij Porttech aan het juiste adres. Porttech verhelpt storingen aan onder andere Beninca poortopeners of hekopeners door heel Nederland en België (Vlaanderen). Klik hier.


Meer weten, kijk verder op onze website, neem contact met ons op of bel direct de zeer ervaren Beninca vakman, Twan Verberkt: 06 54 214 123.

 

Deze poort is gemaakt door Farm Poorten. De poortautomatisering is verzorgd door Porttech.

 Beninca Porttech Poortautomatisering en Toegangstechniek.

Deze poort is gemaakt door Farm Poorten. De poortautomatisering is verzorgd door Porttech.

 

In het Beninca programma van Porttech bevinden zich:

-    Beninca lineaire draaipoort openers en Beninca draaihek openers

-    Beninca knikarm draaipoort openers en Beninca draaihek openers

-    Beninca schuifpoort openers en Beninca schuifhek openers

-    Beninca ondergronds draaipoort openers en Beninca ondergrondse draaihek openersDaarnaast zijn alle Beninca accessoires en Beninca aanverwante producten in het Porttech Beninca programma vertegenwoordigd om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. In de webshop zijn bovendien ook de Beninca handzenders en afstandbedieningen te bestellen. Snel en op voorraad leverbaar.

Porttech verkoopt niet alleen Beninca producten. Indien gewenst kunt u ook de installatie van de Beninca poortopeners en Beninca hekopeners aan Porttech uit handen geven.

Ook voor onderhoud aan uw Beninca producten kunt u de vakmensen van Porttech inschakelen.

 

 

Meer over Beninca

 

Beninca is in 1979 opgericht. Het moederbedrijf van Beninca zit in Italië. Inmiddels is het merk Beninca over de hele wereld een begripgeworden als het gaat om toegangstechniek en toegangsautomatisering.


Beninca is vertegenwoordigd in 108 landen. Porttech adviseert, verkoopt, installeert en onderhoudt in Nederland en België het totale programma Beninca poortopeners en hekopeners.Beninca certificeringen en Beninca kwaliteit

De technische kwaliteit en betrouwbaarheid van alle Beninca producten moeten van Beninca uitstekend zijn. Alle Beninca producten moeten volgens de missie van Beninca hieraan voldoen. Beninca heeft de kwaliteit en betrouwbaarheid al vanaf de oprichting als belangrijkste doel voor ogen.


Het bedrijfsproces bij Beninca is gecertificeerd volgens UNI EN IS0 9001 -  VISION 2000.


Beninca stelt in haar bedrijfsbeleid de klant voorop. De Beninca kwaliteit moet leiden tot volle tevredenheid over het product bij klanten. Bij Beninca betekent dit dat zowel de planning, het programma en het Beninca productieproces en de controle hierop in een kwaliteitsaanpak zitten. Dit kwaliteitssysteem volgens het internationaal gerenommeerde SGS gecertificeerd.


Porttech kan u Beninca van harte aanbevelen! De vakmensen van Porttech hebben al meer dan 25 jaar ervaring met Beninca. Zij kunnen u alles over de Beninca poortopeners en hekopeners vertellen.