Schuifpoort opener

Wilt u een schuifpoort of schuifhek automatiseren? Kies uw schuifpoort motor bij Porttech!  

Een schuifpoort werkt uiteraard geheel anders dan een draaipoort of ook wel vleugelpoort genoemd. En omdat hij anders werkt, is ook de automatisering heel anders. Een schuifpoort opener is ook een motor, maar die wordt naast het schuifhek geplaatst. Een schuifpoort schuift of naar links of naar rechts van de poort. U kunt ook elke helft een andere kant op laten schuiven. De poort of het hek loopt over een tandlat. 

In het Porttech assortiment bevinden zich verschillende typen losse schuifpoort motoren en complete kits voor automatische schuifpoorten. Een kit bevat de schuifpoort motor inclusief handzender, fotocellen, sleutelschakelaar en flitslicht met geïntegreerde antenne.

De keuze voor de meeste geschikte schuifpoort opener is afhankelijk van de te 'schuiven' afstand en het gewicht van de schuifpoort of het schuifhek.

Door de bewezen kwaliteit heeft Porttech bewust gekozen om het programma schuifpoort openers te beperken tot de merken Roger Technology, Nice, Beninca en Fadini. Een aantal van deze schuifpoort motors ziet u in onze webshop.

Porttech heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren en installeren van schuifpoort motors. Deze schuifpoort openers die Porttech verkoopt zijn zeer duurzaam, er is zelden of nooit iets mee aan de hand, deze schuifpoort motoren hebben maar af en toe een keer wat onderhoud nodig en kennen een zeer lange levensduur.

Hulp nodig bij de keuze of meer informatie nodig? Bel Porttech: +31 (0) 485 76 00 76 of stuur ons een bericht per mail of via het contactformulier op deze site.

 

Nice schuifpoort opener Nice schuifpoort motor

Deze schuifpoort van Farm Poorten is voorzien van een schuifpoort opener van Nice.