Roger Techology

Roger Technology Poortautomatisering en Toegangstechniek.

 

 


VOOR NEDERLAND EN BELGIË IS PORTTECH DÉ ROGER SPECIALIST

 

Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van Roger Technology poortautomatisering in Nederland en België. Al 25 jaar verkoopt, installeert en onderhoudt eigenaar en vakman Twan Verberkt van Porttech poortopeners en hekopeners. Porttech voert het gehele Roger poortautomatiseringsprogramma: hekopeners en poortopeners in diverse varianten, handzenders, codepanelen en meer. Roger Technology is een zeer duurzaam merk met prachtige producten voor uw hek of poort. In de webshop van Porttech bevindt zich een groot deel van het Roger Technology programma toegangstechniek.

Voor Roger Technology producten verricht Porttech ook de service en het onderhoud in Nederland en België. En is Porttech dé Roger storingsdienst. De storingsdienst van Porttech is voor problemen aan Roger producten én andere merken poortopeners en hekopeners 24/7 bereikbaar. Met meer dan 25 jaar ervaring kan Porttech met vakman Twan Verberkt aan het roer, uw storing vaak al telefonisch samen met u verhelpen. Is dat niet het geval dan kan er een afspraak worden gemaakt en is Porttech snel ter plaatse.

Op deze pagina leest u waarom Porttech naast de A-merken Nice, Beninca en Fadini ook het merk Roger graag adviseert.


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of bel direct de zeer ervaren Roger vakman, Twan Verberkt: 0485 - 76 00 76. 

Roger Technology Poortautomatisering en Toegangstechniek.

  

Waarom het merk Roger Technology?

De vakmensen van Porttech hebben al meer dan 25 jaar ervaring in poortautomatisering. Zij kunnen u alles over de Roger poortopeners en hekopeners vertellen.

In het Roger programma van Porttech bevinden zich:
- Roger lineaire draaipoort openers en Roger draaihek openers
- Roger knikarm draaipoort openers en Roger draaihek openers
Roger schuifpoort openers en Roger schuifhek openers
Roger ondergronds draaipoort openers en Roger ondergrondse draaihek openers

Daarnaast zijn alle Roger accessoires zoals handzenders, codepanelen, afstandsbedieningen, GSM modules en andere Roger aanverwante producten in het Porttech Roger programma vertegenwoordigd om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Porttech verkoopt niet alleen Roger producten. Indien gewenst kunt u ook de installatie van de Roger poortopeners en Roger hekopeners aan Porttech uit handen geven.

Ook voor onderhoud aan uw Roger producten kunt u de vakmensen van Porttech inschakelen.


Andere kwaliteitsmerken van Porttech

Bij Porttech staan kwaliteit, betrouwbaarheid én veiligheid voorop. Deze drie uitgangspunten zijn bij Porttech bepalend voor de opbouw van het programma poortopeners, hekopeners, intercom systemen en videofoon systemen. Porttech verkoopt alleen duurzame kwaliteitsmerken. Naast Roger zijn dit Nice poortopeners en hekopeners, Beninca poortopeners en hekopeners, Fadini poortopeners en hekopeners en Videx intercom- en videofoon systemen.

Porttech is onafhankelijk van het merk. Elk merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Afhankelijk van uw situatie en wensen zal Porttech u het meest geschikte product adviseren, ongeacht het merk. Ook bij Porttech staat de volle tevredenheid van haar klanten voorop.