Nice

Nice Poortautomatisering en Toegangstechniek.

 

 
VOOR NEDERLAND EN BELGIË IS PORTTECH DÉ NICE SPECIALIST

 

Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van NICE poortautomatisering in Nederland en België. Al 25 jaar verkoopt, installeert en onderhoudt eigenaar en vakman Twan Verberkt van Porttech poortopeners en hekopeners van het A-merk Nice. Een zeer duurzaam merk met producten die ook qua uitstraling niet misstaan aan uw poort of hek. Porttech voert het gehele Nice programma: hekopeners en poortopeners in diverse varianten, handzenders, codepanelen en meer. In het assortiment bevinden zich ook een aantal zeer interessante Nice kits. Een groot deel van het assortiment van Nice bevindt zich in onze webshop

 

In het Nice programma van Porttech bevinden zich:


-    Nice lineaire draaipoort openers en Nice draaihek openers


-    Nice knikarm draaipoort openers en Nice draaihek openers


-    Nice schuifpoort openers en Nice schuifhek openers


-    Nice ondergronds draaipoort openers en Nice ondergrondse draaihek openersDaarnaast zijn alle Nice accessoires en Nice aanverwante producten in het Porttech Nice programma vertegenwoordigd om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. In onze webshop kunt u bovendien ook alle Nice handzenders en Nice afstandbedieningen op voorraad en dus snel bestellen. 


Voor Nice producten verricht Porttech ook de service en het onderhoud in Nederland en België. En is Porttech dé Nice storingsdienst. Porttech is voor storingen aan Nice producten én andere merken poortopeners en hekopeners 24/7 bereikbaar. Met 25 jaar ervaring kan vakman Twan Verberkt uw storing vaak al telefonisch samen met u verhelpen. Is dat niet het geval dan kan er een afspraak worden gemaakt en is Porttech snel ter plaatse.


Op deze pagina leest u waarom Porttech naast de A-merken Roger Technology, Beninca en Fadini ook het merk Nice graag adviseert. 


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of bel direct het zeer ervaren Nice vakteam: 0485 - 76 00 76.

  

Nice Poortautomatisering en Toegangstechniek.

Deze poort is gemaakt door Farm Poorten. De poortautomatisering is verzorgd door Porttech.

 

 

Waarom het merk Nice?

Nice is met haar producten in talrijke landen vertegenwoordigd. De wereldwijde missie van Nice is ‘Designing a Nice World’.

De Nice Groep richt zich op eenvoudige producten op het gebied van toegangstechniek die het leven van alledag voor mensen beter maken door design, technologie en duurzaamheid.

Nice poortopeners en Nice hekopeners zijn eenvoudig en functioneel. Ze verhogen het comfort van de gebruiker. Het assortiment van Nice is breder dan poortopeners en hekopeners. Alle Nice producten op het gebied van toegangsautomatisering en beveiliging zijn compatable. Dit betekent dat ze met elkaar verbonden kunnen worden en zo een geintegreerd systeem van toegangstechniek kunnen vormen.

Nice wil de specialist zijn in het managen van geïntegreerde automatiseringssystemen met een compleet en gevarieerd programma intelligente en gemakkelijk te gebruiken producten.

Nice werd in 1993 in Italië opgericht door Lauro Buoro. Hij begon met het ontwikkelen en produceren van afstandsbedieningen en accessoires voor het automatiseren van poorten en garagedeuren. Zijn bedrijfsfilosofie is vanaf de oprichting van Nice gericht op het ontwikkelen van geïntegreerde automatische systemen. Nice producten moeten gemakkelijk te gebruiken zijn, snel te installeren, functioneel en gebruiksvriendelijk voor de projectdesigner, de installateur en de uiteindelijke gebruiker.

De vakmensen van Porttech hebben al bijna 20 jaar ervaring in het werken met Nice producten. Zij kunnen u alles over de Nice poortopeners en hekopeners vertellen.


Porttech verkoopt niet alleen Nice producten. Indien gewenst kunt u ook de installatie van de Nice poortopeners en Nice hekopeners aan Porttech uit handen geven.

Ook voor onderhoud aan uw Nice producten kunt u de vakmensen van Porttech inschakelen.