Fadini

Fadini Poortautomatisering en Toegangstechniek.

 

 


PORTTECH: DÉ FADINI SPECIALIST VOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIË

 

Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van Fadini. Naast de A-merken Beninca, Nice en Roger Technology, voert Porttech ook het wereldwijd bekende A-merk Fadini. Een kwalitatief en duurzaam topmerk voor de automatisering van uw poort of hek.

 

In het Fadini programma van Porttech bevinden zich:


-    Fadini lineaire draaipoort openers en Fadini draaihek openers


-    Fadini knikarm draaipoort openers en Fadini draaihek openers


-    Fadini schuifpoort openers en Fadini schuifhek openers


-    Fadini ondergronds draaipoort openers en Fadini ondergrondse draaihek openersDaarnaast zijn alle Fadini accessoires en Fadini aanverwante producten in het Porttech Fadini programma vertegenwoordigd om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook de Fadini handzenders en afstandbedieningen zijn in de webshop van Porttech te bestellen. 


Twan Verberkt, eigenaar/vakman van Porttech verkoopt, installeert en onderhoudt al meer dan 25 jaar Fadini poortopeners, Fadini hekopeners, Fadini handzenders en andere Fadini producten in Nederland en België. Voor advies, aanschaf en installatie, is Porttech de meest ervaren Fadini specialist. In onze webshop kunt u bovendien snel en uit voorraad Fadini poortopeners, Fadini handzenders en andere Fadini accessoires bestellen.


Ook voor een eventuele storing aan uw Fadini poort- of hekopener kunt u het Porttech team bellen. Of misschien wilt u een onderhoudsbeurt inplannen? Ook daarvoor bent u bij Porttech aan het juiste adres. Door heel Nederland en Vlaanderen verhelpt Porttech storingen aan Fadini poortopeners of hekopeners, én andere merken.

Meer weten, kijk verder op onze website, neem contact met ons op of bel direct het zeer ervaren Fadini vakteam: 0485 - 76 00 76.

 

Fadini Poortautomatisering en Toegangstechniek.

Deze poort is gemaakt door Farm Poorten. De poortautomatisering is verzorgd door Porttech.

 


Waarom kiezen voor Fadini?

Fadini, eigenlijk Meccanica Fadini genaamd, is vandaag de dag een van de belangrijkste fabrikanten in poortautomatisering.


Fadini poortopeners en hekopeners worden inmiddels in meer dan 50 landen over de wereld verkocht.

In Nederland en België adviseert, verkoopt, installeert en onderhoudt Porttech Fadini poortopeners en hekopeners.

Fadini staat voor state of the art technologie. Zo was Fadini een van de eerste firma’s met olie-hydrauliek. Fadini komt regelmatig met nieuwe innovatieve en efficiënte oplossingen voor poortautomatisering op de markt.

De Fadini producten zijn stuk voor stuk van hoogstaande en betrouwbare kwaliteit.

Fadini, de firma Meccanica Fadini, was pionier in de markt voor poortopeners en hekopeners. Fadini werd eind jaren ’60 opgericht in Italië.

Fadini weet zich als geen ander te onderscheiden als een solide en dynamische organisatie. In de Fadini fabriek weet men de groeiende vraag naar veiligheid en gemak te beantwoorden met betrouwbare, veilige en praktische producten.

Fadini stelt de kwaliteit van haar producten in de totale bedrijfsvoering voorop. Fadini kent een systeem van totale kwaliteitscontrole in haar fabriek en garandeert een continue verbeteringsproces.

De vakmensen van Porttech hebben al bijna 20 jaar ervaring in het werken met Fadini producten. Zij kunnen u alles over de Fadini poortopeners en hekopeners vertellen.

Porttech verkoopt niet alleen Fadini producten. Indien gewenst kunt u ook de installatie van de Fadini poortopeners en Fadini hekopeners aan Porttech uit handen geven.

Ook voor onderhoud aan uw Fadini producten kunt u de vakmensen van Porttech inschakelen.


Andere kwaliteitsmerken van Porttech

Bij Porttech staan kwaliteit, betrouwbaarheid én veiligheid voorop. Deze drie uitgangspunten zijn bij Porttech bepalend voor de opbouw van het programma poortopeners, hekopeners, intercom systemen en videofoon systemen. Porttech verkoopt alleen duurzame kwaliteitsmerken. Naast Fadini zijn dit Beninca poortopeners en hekopeners, Nice poortopeners en hekopeners en Videx intercom- en videofoon systemen.