Automatische poortopener

Een automatische poort geeft een veilig gevoel en is nog praktisch ook. Daarbij komt dat door het automatiseren van de poort de poort automatisch sluit en niet meer de hele dag open staat.

Al 20 jaar adviseert, verkoopt, installeert en onderhoudt Porttech in heel Nederland en Vlaanderen de poortopeners, hekopeners, handzenders en aanverwante producten van de A-merken BenincaFadini en Nice. Ook worden onderhoudswerkzaamheden verricht om de automatische poortopeners in topconditie te houden én storingen verholpen aan automatische poortopeners van de eigen merken Beninca, Fadini en Nice, maar ook aan andere merken poort motoren.

Bij Porttech profiteert u van één vertrouwd adres voor poortautomatisering van A tot Z. En u profiteert van 20 jaar ervaring van de eigenaar/vakman, Twan Verberkt. Bij storingen kan Twan u vaak al telefonisch helpen. En mocht dat niet lukken, dan komt hij snel bij u langs. Twan is 24/7 bereikbaar op zijn mobiel: 06 54 214 123. Hij staat u graag te woord. 

Op deze pagina leest u alles over automatische poortopeners. Nog vragen? Neem contact met ons op.

Op zoek naar een automatische poortopener? Porttech is dé specialist als het gaat om automatische poortopeners.

In onze webshop kunt u direct bestellen, maar u kunt ons ook bellen (0485 76 00 76), mailen (info@porttech.nl) of het contactformulier invullen voor advies, een specifieke offerte of een offerte als u de automatische poortopener ook door ons wilt laten installeren.

Offerte poortopeners     Offerte aanvragen voor poortopener of hekopener    Offerte aanvragen voor installatie van automatische poortopener     Advies aanvragen voor automatische poortopenerWelke soorten automatische poortopeners zijn er?

Het assortiment automatische poortopeners van Porttech bestaat uit knikarm automatische poortopeners voor draaipoorten of vleugelpoorten, lineaire automatische poortopeners voor draaipoorten of vleugelpoorten, ondergrondse automatische poortopeners voor draaipoorten en vleugelpoorten én automatische poortopeners voor schuifpoorten. Voor draaipoorten of vleugelpoorten kunt u dus kiezen tussen drie soorten automatische poortopeners. Een aantal factoren zijn bepalend hiervoor en uiteraard uw wensen en eisen. Welke factoren een rol spelen bij de keuze van uw automatische poortopener kunt u hier lezen. Komt u er niet uit welke opener u voor uw automatische poort het beste kunt nemen? De vakmensen van Porttech adviseren u graag.

 

Knikarm automatische poortopenersAutomatische poortopeners knikarm voor draaipoort of vleugelpoort.


Automatische schuifpoort opener Automatische schuifpoort openers.


Automatsiche poortopener lineair voor draaipoort of vleugelpoort.Lineaire automatische poortopeners voor draaipoort of vleugelpoort.

 


Ondergrondse automatische poortopener  Ondergrondse automatische poortopener voor draaipoort of vleugelpoort.

 

Welke merken automatische poortopeners voert Porttech?

Porttech heeft zeer bewust gekozen om alleen te werken met duurzame topmerken. Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk als het gaat om automatische poortopeners. U moet 100% kunnen vertrouwen op uw automatische poort. Hij moet het niet alleen gewoon altijd doen, uw automatische poort moet ook veilig zijn. Die veiligheid geldt vooral ook als er kinderen in de buurt zijn. Hoe u een automatische poortopener veilig voor kinderen kunt installeren kunt u het beste even aan onze vakmensen vragen. De installatie van automatische poortopeners kan elke handige doe-het-zelver en natuurlijk elke installateur. U kunt de installatie van uw automatische poortopener ook uit handen geven aan Porttech. Porttech heeft al bijna 20 jaar ervaring in het installeren van automatische poortopeners en werkt door heel Nederland en België.

In het Porttech programma automatische poortopeners bevinden zich de kwaliteitsmerken Beninca, Fadini en Nice.

 Beninca poortopeners en hekopeners  
Beninca automatische poortopeners en hekopeners

 

           Fadini automatische poortopeners en hekopeners       
Fadini automatische poortopeners en hekopeners

 

 

      Nice automatische poortopeners en hekopeners             
Nice automatische poortopeners en hekopeners

 

 

Welke automatische poortopener kan ik het beste kiezen?

Voor draaipoorten of vleugelpoorten kunt u dus kiezen tussen drie soorten automatische poortopeners. Een aantal factoren zijn bepalend hiervoor en uiteraard uw wensen en eisen. Welke factoren een rol spelen bij de keuze van uw automatische poortopener kunt u hier lezen. Komt u er niet uit welke opener u voor uw automatische poort het beste kunt nemen? De vakmensen van Porttech adviseren u graag.

 

Wie installeert de automatische poortopener?

Een automatische poortopener installeren is voor de handige doe-het-zelver goed te doen. Bij alle automatische poortopeners in de webshop vindt u onderin op de pagina bij Productspecificaties een te downloaden .pdf met de handleiding.

 

Wilt u de installatie van de automatische poortopener en de poort automatisering uitbesteden aan een installateur of Porttech, dan kan dit ook. Porttech installeert automatische poortopeners door heel Nederland.

Automatische poortopener automatische poort

 

Poort automatisering koppelen aan andere apparaten

De poort automatisering biedt tegenwoordig de mogelijkheid om ook koppelingen te leggen met andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan uw mobiele telefoon. Via GSM kunt u zelfs aan de andere kant van de wereld uw automatische poort openen! Bel de Porttech vakman (0485 76 00 76) om meer te weten over de mogelijkheden van een gsm poortopener.

 

 

 

New layer...