Automatische poortopener

 Automatische poort Farm Poorten en Porttech

 

Een automatische poort nodig? 

 

Een automatische poort geeft een veilig gevoel en is nog praktisch ook. Daarbij komt dat door het automatiseren van de poort de poort automatisch sluit en niet meer de hele dag open staat.

Bij Porttech kunt u terecht als u van een bestaande poort of reeds gekochte nieuwe poort een automatische poort wilt maken. Ons zusterbedrijf Farm Poorten is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk exclusieve houten en ijzeren poorten, hekken en hekwerk. Kijk maar eens in de fotogalerie van Farm Poorten als u nog een poort moet laten maken.

Al meer dan 25 jaar adviseert, verkoopt, installeert en onderhoudt Porttech in heel Nederland en Vlaanderen de poortopeners, hekopeners, handzenders en aanverwante producten van de A-merken BenincaFadini,  Nice en  Roger Technology.

Ook worden onderhoudswerkzaamheden verricht om de automatische poortopeners in topconditie te houden én storingen verholpen aan automatische poortopeners van de eigen merken Roger, Beninca, Fadini en Nice, maar ook aan veel andere merken poort motoren.

Bij Porttech profiteert u van één vertrouwd adres voor poortautomatisering van A tot Z. En u profiteert van meer dan 25 jaar ervaring van de eigenaar/vakman, Twan Verberkt. Bij storingen kan Twan u vaak al telefonisch helpen. En mocht dat niet lukken, dan komt hij snel bij u langs. Twan is 24/7 bereikbaar op zijn mobiel: 06 54 214 123. Hij staat u graag te woord. 

Op deze pagina leest u alles over automatische poortopeners. Nog vragen? Neem contact met ons op.

 

Automatische poort, Farm Poorten en Porttech

 

Op zoek naar een automatische poortopener? Porttech is dé specialist als het gaat om automatische poortopeners.

Op deze pagina staat informatie over automatische poorten. In onze webshop kunt u direct bestellen, maar u kunt ons ook bellen (0485 76 00 76), mailen (info@porttech.nl) of het contactformulier invullen voor advies, een specifieke offerte of een offerte als u de automatische poortopener ook door ons wilt laten installeren. 

 

Welke automatische poortopener kan ik het beste kiezen?

Voor draaipoorten of vleugelpoorten kunt u dus kiezen tussen drie soorten automatische poortopeners, zie hieronder. Een aantal factoren zijn bepalend hiervoor en uiteraard uw wensen en eisen. Welke factoren een rol spelen bij de keuze van uw automatische poortopener kunt u hier lezen. Komt u er niet uit welke opener u voor uw automatische poort het beste kunt nemen? De vakmensen van Porttech adviseren u graag.

 

 

Welke soorten automatische poortopeners zijn er?

Het assortiment automatische poortopeners van Porttech bestaat uit knikarm automatische poortopeners voor draaipoorten of vleugelpoorten, lineaire automatische poortopeners voor draaipoorten of vleugelpoorten, ondergrondse automatische poortopeners voor draaipoorten en vleugelpoorten én automatische poortopeners voor schuifpoorten. Voor draaipoorten of vleugelpoorten kunt u dus kiezen tussen drie soorten automatische poortopeners. Een aantal factoren zijn bepalend hiervoor en uiteraard uw wensen en eisen. Welke factoren een rol spelen bij de keuze van uw automatische poortopener kunt u hier lezen. Komt u er niet uit welke opener u voor uw automatische poort het beste kunt nemen? De vakmensen van Porttech adviseren u graag.

 

ONDERGRONDSKNIKARMSCHUIFLINEAIR
Ondergrondse automatische poortopener Knikarm automatische poortopeners Automatische schuifpoort opener Automatsiche poortopener lineair voor draaipoort of vleugelpoort.
Ondergrondse automatische poortopener voor draaihek of vleugelhek. Automatische poortopeners knikarm voor draaihek of vleugelhek.Automatische schuifpoort openers. Lineaire automatische poortopeners voor draaihek of vleugelhek.

 

 

Welke merken automatische poortopeners voert Porttech?

Porttech heeft zeer bewust gekozen om alleen te werken met duurzame topmerken. Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk als het gaat om automatische poortopeners. U moet 100% kunnen vertrouwen op uw automatische poort. Hij moet het niet alleen gewoon altijd doen, uw automatische poort moet ook veilig zijn. Die veiligheid geldt vooral ook als er kinderen in de buurt zijn. Hoe u een automatische poortopener veilig voor kinderen kunt installeren kunt u het beste even aan onze vakmensen vragen. De installatie van automatische poortopeners kan elke handige doe-het-zelver en natuurlijk elke installateur. U kunt de installatie van uw automatische poortopener ook uit handen geven aan Porttech. Porttech heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het installeren van automatische poortopeners en werkt door heel Nederland en België.

In het Porttech programma automatische poortopeners bevinden zich de kwaliteitsmerken BenincaFadini,  Nice en  Roger Technology.

 

 NICE FOR YOU GATES. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Nice in Nederland en België.  FADINI. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Fadini in Nederland en België.  ROGER TECHNOLOGY. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Roger in Nederland en België.  BENINCA. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Beninca in Nederland en België.  VIDEX. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Videx in Nederland en België.

 

 

 

Wie installeert de automatische poortopener?

Een automatische poortopener installeren is voor een technisch installateur goed te doen, evenals voor een handige doe-het-zelver. Maar gezien de specifieke kennis die soms nodig is omdat ook de poortmotoren en automatisering eromheen zich snel ontwikkelt, kunnen installateurs en doe-het-zelvers bij de installatie van een bij Porttech gekocht product vertrouwen op technische ondersteuning. Telefonisch of per mail. Zie pagina 'Hulp nodig bij eigen installatie'. Bij alle automatische poortopeners in de webshop vindt u onderin op de pagina bij Productspecificaties een te downloaden .pdf met de handleiding. Dat helpt zeker bij de installatie!

 

Wilt u de installatie van de automatische poortopener en de poort automatisering uitbesteden aan een installateur van Porttech, dan kan dit ook. Porttech installeert automatische poortopeners door heel Nederland en België. Zie pagina 'Installatie door Porttech'.


 

Installatie automatische poort door Porttech

 

Poort automatisering koppelen aan andere apparaten

De poort automatisering biedt tegenwoordig de mogelijkheid om ook koppelingen te leggen met andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan uw mobiele telefoon. Via GSM kunt u zelfs aan de andere kant van de wereld uw automatische poort openen! Bel een Porttech vakman (0485 76 00 76) om meer te weten over de mogelijkheden van een gsm poortopener.