Installatie door Porttech

Hulp nodig bij de installatie van poortopeners, hekopeners of intercomsystemen? Bel of mail Porttech vakman Twan Verberkt!Installatie door Porttech


Porttech is voor Nederland en België officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van de merken Nice, Roger Technology, Fadini, Benica, DoorBird en Videx. Laat u de installatie van uw poortautomatisering of intercomsysteem liever over aan een ervaren vakman die zich al meer dan 25 jaar heeft gespecialiseerd in poortopeners, hekopeners, intercom systemen of videfoon systemen en andere toegangsautomatisering? Dan bent u bij Porttech aan het beste adres. Gedegen vakmanschap waar u vele jaren zorgeloos plezier van heeft, dat staat bij ons voorop.Wilt u weten wat het kost als Porttech uw producten ook installeert? Stuur ons dan een e-mail met daarin de volgende informatie:

  • een omschrijving van de situatie met uitgebreide informatie over de maten van de poort, soort palen en de afmeting van de palen;

  • een foto van de situatie;

  • welk type motor u wilt ofdat Porttech u daarin kan adviseren;

  • of en welke werkzaamheden u zelf wilt doen (denk aan grondwerk, zie hieronder).Met deze gegevens kunnen wij voor u een gespecificeerde offerte maken voor de installatie van de poortopener, hekopener of het intercom- of videofoonsysteem.U kunt overigens zelf besparen op de installatiekosten als u een deel van de werkzaamheden alvast zelf voorbereidt, te weten:

  • Voedingskabel aanleggen
    Bij 1 van de poortpalen moet de 230V voedingskabel aanwezig zijn met 200 cm overlengte. Deze moet binnen aangesloten zijn en onderbroken zijn door een aardlekschakelaar van 0,03 A.

  • Holle buis aanleggen
    Ook is het nodig dat er een holle buis onder het wegdek ligt van bijvoorbeeld 50 mm PVC of tyleen, van paal 1 naar paal 2 en ongeveer 30 cm achter de palen aan de woningzijde. Zodat onze installateur het wegdek niet meer hoeft open te breken.