Porttech poortopeners en hekopeners levert, installeert en onderhoudt Beninca, Fadini, Nice, Roger en Videx. Elektrische hekken, automatische poorten en intercom- en videofoonsystemen.


Porttech verkoopt alleen duurzame kwaliteitsmerken!
 

In de afgelopen 25 jaar zijn we tijdens het werk binnen onze 24/7 storingsdienst al heel wat typen en merken poortopeners en hekopeners tegengekomen. Mindere kwaliteiten die erg storingsgevoelig zijn en merken waar zelden of nooit een storing optreedt, zeker niet bij eigenaren die de poortopeners en hekopeners ook laten onderhouden. Het is tenslotte een motor die dagelijks vele malen open en dicht gaat.

Door al die ervaring weten we op welke merken we blindelings kunnen vertrouwen en is dat ook de reden waarom we alléén deze merken adviseren, verkopen en installeren. Als het gaat om poortopeners en hekopeners dan is de kans op storingen bij de poortopeners en hekopeners van Nice, Fadini, Roger Technology en Beninca zeer gering. Porttech is om reden van deze duurzaamheid ook officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van de poortopeners en hekopeners van Nice, Fadini, Roger Technology en Beninca voor Nederland en België.

Op verzoek van onze klanten hebben we ook het kwaliteitsmerk Videx aan ons assortiment toegevoegd. De Videx intercom- en videofoonsystemen worden ook door ons door heel Nederland en Vlaanderen verkocht en op verzoek geïnstalleerd.

 NICE FOR YOU GATES. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Nice in Nederland en België.  FADINI. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Fadini in Nederland en België.  ROGER TECHNOLOGY. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Roger in Nederland en België.  BENINCA. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Beninca in Nederland en België.  VIDEX. Porttech is officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst voor Videx in Nederland en België.

  

  

Van A tot Z, één vertrouwd adres en zeer ervaren vakman!

Twan Verberkt, eigenaar van Porttech, beschikt over een unieke kennis en ervaring als het gaat om automatische poorten en elektrische hekken. Hij is voor alle klanten het directe aanspreekpunt. Hij weet waar hij over praat! Hij adviseert, verkoopt, installeert en onderhoudt de poorten en hekken ook zelf! Als geen ander weet hij welke poortopener of hekopener in uw situatie het meest geschikt is.    

Porttech is voor Nederland en Vlaanderen hét adres voor Fadini, Nice, Roger Technology en Beninca poortopeners, hekopeners, handzenders en andere aanverwante producten. Maar heeft u een poortopener of hekopener van een ander merk en loopt u tegen problemen aan? Bel ons dan even, waarschijnlijk kunnen we u verder helpen of de problemen voor u oplossen!

In onze webshop kunt u direct bestellen, maar u kunt ons ook bellen (0485 76 00 76), mailen (info@porttech.nl) of het contactformulier invullen voor advies, een specifieke offerte of een offerte als u de automatische poortopener ook door ons wilt laten installeren. 

Webshop development: Kansa online marketing communicatie BV