Porttech poortopeners en hekopeners levert, installeert en onderhoudt Beninca, Fadini, Nice, Roger en Videx. Elektrische hekken, automatische poorten en intercom- en videofoonsystemen.Porttech verkoopt alleen duurzame kwaliteitsmerken!

Als u het belangrijk vindt om te kunnen vertrouwen op uw automatische poort en geen gedoe wilt hebben met regelmatige storingen, dan is er maar een klein aantal merken waaruit u kunt kiezen. Dat zijn de merken Allmatic, Beninca, Fadini, Nice en Roger. Elk merk heeft zo zijn specifieke eigenschappen. Welk merk voor uw poort het beste is hangt van verschillende factoren af. Uiteraard van uw wensen, maar ook uw locatie, de omvang, het gewicht, de intensiteit van gebruik, het materiaal, en nog andere zaken, spelen een rol bij de keuze van het type poortopener en het merk. Door onze meer dan 25 jarige ervaring weten we als geen ander welke poortopener of hekopener u het beste kunt kiezen. In de afgelopen 25 jaar zijn we tijdens het werk binnen onze 24/7 storingsdienst al heel wat typen en merken poortopeners en hekopeners tegengekomen. Mindere kwaliteiten die erg storingsgevoelig zijn en merken waar zelden of nooit een storing optreedt. Daar hebben we veel van geleerd en zijn er derhalve trots op dat we tegenwoordig alle vijf de A-merken op het gebied van poortautomatisering in Nederland en België vertegenwoordigen. En mocht er onverwachts toch iets mis gaan, dan kunt u voor al deze merken rekenen op onze 24/7 storingsdienst. Bovendien kunt u ook een onderhoudscontract voor u poortmotoren afsluiten. Dan komen we éénmaal per jaar uw poortmotor onderhouden. Het is tenslotte een motor die dagelijks vele malen open en dicht gaat, en dat vergt onderhoud.  


A-merken poortopeners-hekopeners

Door jarenlange ervaring weten we op welke merken we blindelings kunnen vertrouwen en is dat ook de reden waarom we alléén deze merken adviseren, verkopen en installeren. Als het gaat om poortopeners en hekopeners dan is de kans op storingen bij de poortopeners en hekopeners van Nice, Fadini, Roger Technology, Allmatic en Beninca zeer gering. Porttech is om reden van deze duurzaamheid ook officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van de poortopeners en hekopeners van Nice, Fadini, Roger Technology, Allmatic en Beninca voor Nederland en België.

Op verzoek van onze klanten hebben we ook de kwaliteitsmerken DoorBird en Videx aan ons assortiment toegevoegd. De Doorbird IP video intercom, IP videodeurbel met koppeling naar uw mobiele telefoon en de Videx intercom- en videofoonsystemen worden ook door ons door heel Nederland en Vlaanderen verkocht en op verzoek geïnstalleerd. Veel systemen zijn echter zeer eenvoudig Plug&Play zelf te installeren.

 

Van A tot Z, één vertrouwd adres en zeer ervaren vakman!

Twan Verberkt, eigenaar van Porttech, beschikt over een unieke kennis en ervaring als het gaat om automatische poorten en elektrische hekken. Hij is voor alle klanten het directe aanspreekpunt. Hij weet waar hij over praat! Hij adviseert, verkoopt, installeert en onderhoudt de poorten en hekken ook zelf! Als geen ander weet hij welke poortopener of hekopener in uw situatie het meest geschikt is.    

Porttech is voor Nederland en Vlaanderen hét adres voor Fadini, Nice, Roger Technology en Beninca poortopeners, hekopeners, handzenders en andere aanverwante producten. Maar heeft u een poortopener of hekopener van een ander merk en loopt u tegen problemen aan? Bel ons dan even, waarschijnlijk kunnen we u verder helpen of de problemen voor u oplossen!

In onze webshop kunt u direct bestellen, maar u kunt ons ook bellen (0485 76 00 76), mailen (info@porttech.nl) of het contactformulier invullen voor advies, een specifieke offerte of een offerte als u de automatische poortopener ook door ons wilt laten installeren.