Elektrische poortopener

  Elektrische poort, Farm Poorten en Porttech

 

Een elektrische poortopener kopen? Porttech helpt u graag bij de keuze van de meest geschikte elektrische poortopener!

 

Al meer dan 25 jaar is Porttech in Nederland en België dé specialist van Beninca, Fadini, Nice en Roger Technology.

Twan Verberkt, eigenaar van Porttech, beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van poorten, hekken en de automatisering daarvan. Met zijn parate kennis is hij binnen het Porttech team voor alle klanten hét aanspreekpunt. Met zijn unieke ervaring weet hij als geen ander welke elektrische poortopener voor uw situatie het meest geschikt is en kan hij u de voor- en nadelen van de verschillende opties haarfijn uitleggen. Zijn ervaring reikt bovendien verder dan alleen bovenstaande merken elektrische poortopeners.

Dus bent u op zoek naar een elektrische poortopener, bel Twan Verberkt dan eens. U kunt hem 24/7 bellen op zijn mobiel, +31 (0) 6 54 214 123. Doe uw voordeel met zijn kennis en enorme praktijkervaring.

ALLES IN ÉÉN HAND

Het feit dat u bij Porttech direct met het technische team spreekt én alles, van A tot Z in één hand heeft, is overigens heel uniek! Een ongekend voordeel bij de aanschaf van een elektrische poortopener én bij eventuele onderhoudsbeurten of zeldzame storingen in de toekomst.

Op deze pagina leest u meer over elektrische poortopeners. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Dat kan via e-mail (info@porttech.nl) of telefonisch +31 (0) 485 76 00 76.

 

 

De verschillende varianten elektrische poortopeners:ONDERGRONDSKNIKARMSCHUIFLINEAIR
Ondergrondse automatische poortopener Knikarm automatische poortopeners Automatische schuifpoort opener Automatsiche poortopener lineair voor draaipoort of vleugelpoort.
Ondergrondse elektrische poortopener voor draaihek of vleugelhek. Elektrische poortopeners knikarm voor draaihek of vleugelhek.Elektrische schuifpoort openers. Lineaire elektrische poortopeners voor draaihek of vleugelhek.

 

 

Waarom een elektrische poortopener?


Poorten zonder elektrische poortopener zie je vaak open staan. Dat is niet alleen minder veilig voor kinderen en toetreding door onbevoegden, het is ook niet zo mooi. Uw poort toont het mooist als hij gesloten is. Een elektrische poortopener is in deze een uitkomst: mooier en veiliger.

Ook het gemak van een elektrische poort is groot. Er zijn diverse manieren van poortbediening. Bijvoorbeeld met een handzender, codepaneel of via uw telefoon kan de elektrische poort worden geopend. Na enige tijd sluit de elektrische poort zich weer. Porttech kan u adviseren welke elektrische poortbediening past bij uw wensen. Het is bovendien belangrijk dat de elektrische poortopener zo wordt geïnstalleerd dat hij ook veilig sluit. Zeker als er kinderen in de omgeving aanwezig zijn, is het belangrijk dat uw elektrische poort zo is ingesteld dat zij er niet tussen kunnen komen! En voor kleine kinderen geldt natuurlijk dat zij niet zelf bij de poortbediening kunnen of in elk geval dat ze de poortbediening niet beheren.

In het Porttech assortiment bevinden zich alleen maar duurzame kwaliteitsmerken elektrische poortopeners. U kunt bij Porttech terecht voor een elektrische poortopener van Beninca, Fadini, Nice en Roger Technology. Met deze elektrische poortopeners heeft Porttech al meer dan 25 jaar ervaring! Het zijn stuk voor stuk goede merken, maar voor een optimale werking en voor de levensduur van de elektrische poortopener is het wel belangrijk dat u de juiste elektrische poortopener kiest. Porttech heeft niet voor niets deze vier kwaliteitsmerken in haar programma! Met dit programma kunnen we namelijk merkonafhankelijk de meest geschikte elektrische poortopener voor uw elektrische poort aanbevelen.

Welke elektrische poortopener voor u het meest geschikt is, hangt van diverse factoren af. Op de pagina 'Welke poortopener moet ik kiezen?' leest u alles over de factoren die bij uw keuze voor een elektrische poortopener van belang zijn. Komt u er niet uit? Bel dan +31 (0) 485 76 00 76, of vul het contactformulier op deze site in of stuur een e-mail naar info@porttech.nl. De vakmensen van Porttech staan u graag te woord. Als u ons de specificaties en uw wensen en eisen voor de elektrische poort kenbaar maakt, dan kan Porttech u de elektrische poortopener aanbieden die het beste bij u past.Elektrische poortopeners van topmerken!Eén specialist voor uw elektrische poortopener: Porttech adviseert, verkoopt, installeert, repareert en onderhoudt uw elektrische poort!


Heeft u een installateur in de buurt of bent u zelf een handige doe-het-zelver? De elektrische poortopeners van Porttech zijn met enige kennis ook zelf te installeren. Bovendien staan bij alle elektrische poortopeners op onze site ook de handleidingen. Deze kunt u onderaan elke productpagina vinden en downloaden. Heeft u hulp nodig bij de installatie, lees dan even de pagina 'Hulp nodig bij installatie' op deze website.

Wilt u de installatie van uw elektrische poortopener door Porttech laten verzorgen, dan kan dat ook, zie pagina Installatie. Beschikt u nog niet over een poort of hek en wilt u alles compleet uit handen geven aan één partij? Samen met het zusterbedrijf Farm Poorten, kan Porttech dit waarmaken. Farm Poorten maakt de elektrisch poort en Porttech zorgt voor de automatisering. En u heeft slechts te maken met één aanspreekpunt. Bekijk hier de Fotogalerie van Farm Poorten

Om nooit voor verrassingen te komen staan heeft Porttech ook onderhoudscontracten. Voor een laag bedrag sluit u een onderhoudscontract met Porttech af. Eenmaal per jaar komen we dan bij u langs om uw elektrische poortopener te onderhouden.

 

Overtuigt?

Van de elektrische poortopeners van Porttech zult u geen spijt krijgen!