Elektrische hekopener

 

Alles over elektrische hekken

Denkt u na over een elektrisch hek? Porttech heeft meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van elektrische hekken. Bij Porttech zijn de lijnen erg kort. U spreekt altijd direct met een vakman. Uw ervaren vakman kent de ins en outs van elektrische hekken, de verschillende hek motoren, de merken en veelvoorkomende technische problemen, als geen ander.

Porttech is ook dé aangewezen partij als het gaat om het verhelpen van storingen aan elektrische hekken in Nederland en België. Voor storingen is Porttech 24/7 bereikbaar. Dankzij de enorme ervaring van uw vakman kunnen veel storingen al direct samen met u telefonisch worden verholpen. Is dat niet het geval dan wordt snel een afspraak gemaakt en komt onze vakman bij u langs om de storing te verhelpen.

Porttech verkoopt alleen kwaliteitsmerken. Merken die zeer duurzaam zijn en nauwelijks storingen kennen. Zeker klanten die regelmatig een onderhoudsbeurt inplannen voor hun elektrische hek hebben zelden of nooit te maken met een storing als het gaat om de merken Nice, Roger Technology, Fadini en Beninca. Mocht er wel een storing zijn, dan bent u bij Porttech ook aan het juiste adres want Porttech is tevens officieel storingsdienst voor deze merken in Nederland en België. Onze storingsdienst is 24/7 telefonisch bereikbaar, u krijgt direct een vakman aan de lijn.

 

 

Hoe kies ik een elektrisch hek?

Elektrische hekken kunnen met vier verschillende varianten elektrische hekopeners gemaakt worden: 

 

KNIKARMSCHUIFLINEAIRONDERGRONDS
Knikarm automatische poortopeners                           Automatische schuifpoort opener                         Automatsiche poortopener lineair voor draaipoort of vleugelpoort.                                               Ondergrondse automatische poortopener
Elektrische hekopeners knikarm voor draaihek of vleugelhek. Elektrische schuifhek openers. Lineaire elektrische hekopeners voor draaihek of vleugelhek. Ondergrondse elektrische hekopener voor draaihek of vleugelhek.

 


Er zijn dus vier varianten elektrische hekopeners. Elektrische hekopeners voor schuifhekken, elektrische hekopeners lineair voor draaihekken of vleugelhekken, knikarm elektrische hekopeners voor draaihekken of vleugelhekken en ondergrondse elektrische hekopeners voor draaihekken of vleugelhekken. Elke elektrische hekopener heeft zo zijn eigen eigenschappen en functionaliteiten.

Om u met uw keuze voor een elektrisch hek te helpen heeft Porttech op een rij gezet 'Welke factoren de keuze voor een elektrische hekopener mede bepalen'. Klik op de link. Mocht u die keuze liever aan een vakman over laten, een vakkundige installateur bij u in de buurt of een vakman van Porttech? Bel of mail ons dan. Porttech heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van elektrische hekken door heel Nederland en België.

 

 

Ondergrondse elektrische hekopener van Porttech aangebracht op houten hek van Farm Poorten

De poort op de foto is gemaakt door Farm Poorten.

 

Welke merken elektrische hekopeners zijn er?

Er zijn veel merken elektrische hekopeners op de markt. Net zoals bij bijna alle andere producten is er ook hier veel verschil in kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u onbezorgd genieten van uw elektrisch hek dan raden wij u aan voor een kwaliteitsmerk te kiezen. Porttech heeft al meer dan 25 jaar ervaring met elektrische hekken en al zeer veel merken gezien en de kwaliteit ervan ervaren. De kwaliteit heeft enerzijds te maken met het materiaal en de techniek waarmee de elektrische hekopener is gemaakt, en anderzijds heeft het ook te maken met de keuze voor het juiste model. Welk merk en welk type voor uw hek geschikt is, is ook afhankelijk van uw locatie, het soort hek, de afmetingen van uw hek, het gewicht, het aantal malen dat het hek open en dicht gaat per dag, de gewenste snelheid van openen en sluiten, en uw specifieke wensen. Porttech helpt u graag bij uw keuze.

De topmerken hekopeners zijn door hun betrouwbaarheid en langere levensduur vaak duurder in aanschaf maar uiteindelijk die meerprijs meer dan waard. De meeste mensen die eenmaal een elektrische hek hebben, vinden het niet prettig als het hek vaak open moet blijven staan door een storing. En niemand zit te wachten op rekeningen van een installateur om een probleem aan de elektrische hekopener weer te verhelpen. Om al deze redenen voert Porttech alleen de beste merken elektrische hekopeners. Merken waar u op kunt vertrouwen en met een goede garantie voor het geval er in de fabriek toch iets fout is geproduceerd.

De topmerken die Porttech u met een gerust hart kan aanbevelen zijn Nice, Roger Technology, Fadini en Beninca. Bekijk de verschillende hekopeners in onze webshop!

 

 

Vragen over elektrische hekken of hulp nodig?

Porttech is meer dan alleen een webshop met elektrische hekopeners. Omdat we zelf al meer dan 25 jaar elektrische hekken maken kunnen we u als geen ander goed adviseren. U kunt ons daarvoor bellen (+31 (0) 485 76 00 76 of +31 (0) 6 54 214 123), het contactformulier op deze site invullen of een e-mail sturen naar info@porttech.nl. Maak wat foto’s van het hek, dat helpt ons zeker om snel tot het juiste advies te komen. Heeft u nog geen hek? Kijk dan eens op de website van ons zusterbedrijf Farm Poorten, voor topkwaliteit houten hekken en massief ijzeren hekken.