Reparatie

Reparatie en onderhoud poortopeners en hekopeners door Porttech Poortautomatisering en Toegangstechniek.


Uw poortopener of hekopener repareren of onderhouden?

Dringend? Bel of mail onze 24/7 storingsdienst!Porttech onderhoudt en repareert automatische poortopeners en elektrische hekopeners van Roger Technology, Beninca, Fadini en Nice door heel Nederland en Vlaanderen! Afhankelijk van het merk worden ook andere merken elektrische poorten of hekken door Porttech gerepareerd. Dit geldt ook voor producten die door andere leveranciers zijn geïnstalleerd. Indien u voor onderhoud of reparatie problemen ondervindt bij uw huidige leverancier, dan zal Porttech proberen u waar mogelijk te helpen.


Neem contact op met Porttech en we helpen u zo snel mogelijk.Porttech repareert automatische poortopeners en elektrische hekopeners door heel Nederland en België (Vlaanderen) voor bijna alle merken!


Porttech is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van automatische poortopeners en elektrische hekopeners van de kwaliteitsmerken Nice, Roger Technology, Fadini en Beninca. Maar we repareren ook veel andere merken.


Porttech weet hoe lastig het is als uw poortopener of hekopener het niet doet of niet goed werkt. Daarom doen we er alles aan om het euvel zo snel mogelijk te verhelpen.


Bestaat uw oude leverancier niet meer of is deze failliet gegaan? Als u nog over de betreffende factuur beschikt kan Porttech voor u uitzoeken of de reparatie binnen de fabrieksgarantie valt. Voor sommige gedupeerde klanten van een faillissement hebben we zelfs extra regelingen opgezet, zoals voor klanten van het in 2014 faillietverklaarde Jan Hendriks in Boxmeer.Reparatie melden of onderhoud aanvragen


Als u uw automatische poortopener of elektrische hekopener niet bij Porttech heeft gekocht, dan vragen wij u naar het merk van uw automatische poortopener of elektrische hekopener en eventueel model of type. Het is voor u en ons gemakkelijk als u deze gegevens al bij de hand heeft bij het melden van het probleem. Wij kunnen op afstand niet zien of het probleem in de poort motor of hek motor zit of in een ander deel van uw poortopener of hekopener. Wel hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring en weten als geen ander waar de eventuele specifieke problemen van bepaalde merken of typen het meest zitten. Als we van u al het merk en type of model poort motor of hek motor kennen dan kunnen we u mogelijk al telefonisch helpen of als dat niet lukt, goed voorbereid uw kant op komen!


U kunt de storing of reparatie melden middels het invullen van het contactformulier op deze website, of door ons te bellen, 0485 76 00 76, of een e-mail te sturen naar info@porttech.nl.