Jan Hendriks Boxmeer

24/7 Storingsdienst  Porttech Poortautomatisering en Toegangstechniek.Porttech kan reparaties en onderhoud verzorgen op elektrische poorten geleverd door Jan Hendriks in Boxmeer


Op 9 april 2014 werd Jan Hendriks Tuinornamenten BV door de rechtbank in Oost Brabant failliet verklaard. Een trieste zaak voor onze gewaardeerde collega ondernemers Jan Hendriks en zijn zoon Pierre Hendriks. Helaas is er ook geen doorstart gekomen.

Zo'n faillissement is niet alleen vervelend voor de ondernemers, vooral de klanten van Jan Hendriks zijn er de dupe van. Met name als het gaat om reparaties en onderhoud aan de door Jan Hendriks geleverde technische producten zoals de elektrische poorten.

In de meeste gevallen gaat het hier om motoren van het merk NICE. Gelukkig verkocht ook Jan Hendriks aan haar klanten alleen maar topmerken! NICE is zo'n merk van hoge kwaliteit met een lange levensduur en waar zelden of nooit een storing op zit. Zeker niet als u kiest voor regelmatig onderhoud.

Om relaties van Jan Hendriks in Boxmeer niet in de kou te laten staan, hebben wij besloten om ook klanten van Jan Hendriks met een storing op hun elektrische poort te helpen. Bent u zo'n klant? Neem dan contact met ons op. Misschien valt uw storing zelfs nog binnen de fabrieksgarantie? Ook daarin kunnen wij u adviseren, zeker als u de factuur van Jan Hendriks heeft bewaard. Porttech levert, repareert en onderhoudt elektrische poorten door heel Nederland en België. Wij hebben al 25 jaar ervaring in poortautomatisering.

Ook voor extra handzenders van Nice, Roger, Beninca en Fadini elektrische poorten kunnen Jan Hendriks klanten bij Porttech terecht. Deze zijn tegen scherpe prijzen direct te bestellen in onze webshop.