Welke Videx of Doorbird intercom of videofoon?

Videx en Doorbird IP video intercom- en videofoonsystemen bij Porttech. DoorBird IP video intercom. IP video deurbel camera


Waarom Videx of DoorBird en welk intercom- of videofoonsysteem moet ik nemen?

Porttech heeft ervoor gekozen om alléén de merken DoorBird en Videx te voeren. Deze intercom en videofoon systemen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zien er qua design ook erg mooi uit. Inmiddels is Porttech al vele jaren officieel dealer, installateur en 24/7 storingsdienst van Videx en sinds 2018 ook van Doorbird. Bekijk het DoorBird en Videx programma van Porttech in onze webshop. Online en snel te bestellen, gratis verzending.


Intercom- en videofoonsystemen bieden u gemak en veiligheid. In steeds meer huizen worden ze geïnstalleerd. U kunt de intercomsystemen en videofoonsystemen bij uw voordeur plaatsen, maar ook op uw automatische poort. In huis hoort en/of ziet u wie er aan de deur of voor de poort staat en opendoen als u uw gasten vertrouwd. 


DoorBird gaat nog een stap verder met de IP video intercom. IP betekent dat het systeem gebruik van het ‘Internet Protocol’, dit is een netwerkprotocol waarmee de DoorBird video deurbel camera verbinding kan maken met uw mobiele telefoon of een computer. Als er iemand aanbelt krijgt u een signaal op uw telefoon en kunt u de betreffende persoon zien en met hem of haar communiceren. Bent u niet thuis? Geen probleem, u kunt bijvoorbeeld bezorgers van pakketten instructies geven om het pakket ergens neer te zetten of af te geven bij de buren. Door de internetverbinding is het mogelijk om overal ter wereld de camerabeelden van uw DoorBird IP video deurbel live te volgen.


Videx is hét kwaliteitsmerk als het gaat om intercom en videofoon systemen. Videx maakt haar producten met zeer hoogwaardige componenten. Denk aan hoogwaardige displays en camera’s voor een optimale beeldkwaliteit.

 

Videx intercom- en videofoonsystemen bij Porttech.

Deze poort is gemaakt door Farm Poorten. De poortautomatisering is verzorgd door Porttech.Het Videx programma intercom en videofoonsystemen kent verschillende series. Elke serie heeft haar eigen kenmerken en design.  Welke intercom of videofoon voor u het beste is hangt van verschillende factoren af. De situatie ter plekke, uw wensen ten aanzien van de functionaliteiten en het design. Welk intercomsysteem of videofoonsysteem voor u het beste is, kunnen we dus niet op voorhand zeggen.

Porttech maakt voor u graag een advies op maat. U kunt ons uw specifieke wensen mailen (info@porttech.nl), of u belt ons even 0485 76 00 76. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen en naar ons verzenden.

Wilt u uw intercom of videofoon niet zelf installeren, dan kan Porttech indien gewenst ook de installatie van uw Videx intercom of videofoon systeem verzorgen.