Fadini Birio 868

Birio 868

DIRECT BESTELLEN? KLIK HIER!

 

Fadini Birio 868 handzenders Fadini handzenders

De Birio 868 is een moderne handzender van Fadini. Niet alleen is de Birio 868 fraai vormgegeven, ook de veiligheid staat bij de birio 868 van Fadini hoog in het vaandel. De zender werkt al op een frequentie van 868,35 Mhz met een rolling code. Dit wil zeggen dat de birio 868 bij elke druk op de knop een andere code ondersteund. De birio 868 is daardoor absoluut veilig en niet 'cloonbaar'.

De handzender birio 868 is in een 2-kanaals en een 4-kanaals uitvoering leverbaar. De birio 868 wordt geleverd in een blisterverpakking en is al voorzien van twee knoopcel batterijen CR 2032.

Porttech heeft altijd voldoende handzenders van het type Birio 868 op voorraad.

De birio 868 handzender is ook te gebruiken om bijvoorbeeld een garagedeur te openen. Daarvoor moet u dan een ontvanger birio 868 aankopen. Deze kan aan de garagedeur besturing gekoppeld worden. Vervolgens kan daar dan weer de birio 868 handzender op ingeleerd worden. Zo kunt u met één birio 868 handzender twee apparaten bedienen.

Met de 4 kanaals birio 868 handzender kunt u zelfs vier apparaten bedienen. 

 

                 Fadini Birio 868 handzender 2 kanaals

FADINI BIRIO 868 2 KANAALS

aanbieding:

€ 30,17 exclusief BTW

€ 36,50 inclusief BTW

DIRECT BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP? KLIK HIER!

                  Fadini Birio 868 handzender 4 kanaals

FADINI BIRIO 868 4 KANAALS

€ 37,- exclusief BTW

€ 44,77 inclusief BTW

DIRECT BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP? KLIK HIER!

Meer informatie over de Fadini Birio 868 handzenders

Birio 868 is een nieuw zenderaccessoire dat met een frequentie van 868,35 MHz werkt. Het gaat om een product dat gebruik maakt van de self-learning roling-code technologie, waarbij bij elke door de zender afgegeven impuls, de zendcode zichzelf wijzigt overeenkomstig een uitgebreid gamma van combinaties, om elke poging tot klonering van de code te verhinderen.

Birio 868 is beschikbaar in de zenderversie met twee en met vier knoppen (maximaal 4 zendkanalen). De radio-ontvanger is beschikbaar in de insteekversie, die in de zitting in de elektronische programmeerinrichting wordt ingebracht, met de mogelijkheid om maximaal 2 zendkanalen (het tweede relais zorgt voor werking met een arbeidscontact NA of met een rustcontact NC) en een hulpcontact voor de antenne te gebruiken. In de versie voor buitenmontage kunnen max. 4 kanalen worden gebruikt met NA of NC contacten, plus de aansluiting van de ontvangstantenne; deze versie is voorbereid voor montage in een nieuwe, compacte houder, die functioneel qua elektrische aansluitingen is.

De zender met twee en vier knoppen heeft een esthetisch verantwoorde vorm en is ergonomisch en makkelijk hanteerbaar. Dankzij het haakoogje kan hij aan een sleutelhanger worden bevestigd.

De zender is opgesloten in en wordt beschermd door Radiozender met self-learning “Rolling-code” 868,35 MHz uitgeteste materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. De toetsen zijn goed zichtbaar en zijn op de tast te onderscheiden dankzij een speciale afwerking van het oppervlak. Een signaleringsled geeft een rood lichtsignaal af bij het indrukken van de knoppen. Deze led dient tevens voor het aangeven van de laadtoestand van de batterijen en ter bevestiging van de handelingen die op Birio 868 worden uitgevoerd.

Het voordeel van Birio 868 ligt in de bijzondere eenvoud waarmee het coderen, dupliceren en wissen gebeurt. Het is tevens mogelijk om snel het beschikbare vrije geheugen in de ontvanger te kennen, om indien nodig ter plekke elke code te wissen en om dezelfde gegevens in het geheugen op een andere ontvanger over te brengen door eenvoudigweg het uitneembare geheugen in te steken, zonder dat de informatie verloren raakt of gewist wordt.