Alles in één hand

Alles in één hand op het gebied van Poortautomatisering.


Één aanspreekpunt, één unieke vakman!

Als het om het maken, plaatsen en automatiseren van poorten en hekken gaat, komen er verschillende werkzaamheden bij kijken. Particulieren en bedrijven die deze werkzaamheden uit willen besteden moeten verschillende partijen benaderen en het werk in delen uit besteden. Ze zoeken een bedrijf dat de poort of hek van ijzer of hout maakt, een aannemer die de poortpalen of poort zuilen maakt en plaatst en een poortautomatiseringsbedrijf dat de automatische poortopener of elektrische hekopener levert en graag ook installeert, onderhoud en mocht het nodig zijn snel repareert. 


Helaas werken al die verschillende partijen niet altijd goed samen en wordt het voor de klant een probleem als iets niet werkt. Wie neemt zijn verantwoordelijkheid en gaat niet wijzen naar een ander maar het probleem snel oplossen? 


Twan Verberkt, vakman en eigenaar van Porttech, is al 25 jaar actief op het gebied van poorten/hekken en poortautomatisering. Zijn kennis, ervaring en vakmanschap, in één persoon, is uniek in Nederland en wordt door onze klanten zeer hoog gewaardeerd.


Twan Verberkt: "Er zijn hele goede aannemers die hun verantwoording nemen hoor, maar ik word ook dagelijks gebeld door mensen die te maken hebben met een storing en die door de partijen die de spullen geleverd en geplaatst hebben met een kluitje in het riet worden gestuurd. Ergernis en irritaties alom. Deze telefoontjes zijn voor mij de reden geweest om 25 jaar geleden te besluiten om klanten 'alles in één hand' te bieden en geven mij nog elke dag de bevestiging dat deze keuze goed is geweest. We richten ons op 100% klanttevredenheid. Particuliere klanten, bedrijven en ook aannemers en installateurs kunnen aan ons het gehele traject uitbesteden. Bij Farm Poorten, ons andere bedrijf, worden met moderne technieken houten en ijzeren poorten zeer vakkundig en met een enorme perfectie gemaakt. Op maat en van de beste en meest duurzame materialen! Klanten die de poort of het hek niet zelf willen installeren of nog andere werkzaamheden willen laten verrichten, zoals het metselen van penanten (zuilen waaraan de poorten hangen), het plaatsen van poortpalen, een geïntegreerde brievenbus, bestratingswerk, verlichting, noem maar op, kunnen dit aan mij uit handen geven. Dit wordt geheel door mij uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor de complete poortautomatisering. Ook voor de poortautomatisering geldt dat we alleen werken met de beste kwaliteitsmerken. Merken die staan voor duurzaamheid en een lang en storingsvrij leven. En omdat ook een poort motor af en toe een onderhoudsbeurt nodig heeft, net zoals de motor van een auto, bieden we onze klanten ook onderhoudscontracten aan. Ik kom dan éénmaal per jaar bij de klant langs voor een onderhoudsbeurt aan de poortmotoren. En mocht het dan om wat voor een reden dan ook toch nog mis gaan... dan komen we snel bij u langs en lossen het probleem op. Voor storingen en andere zaken zijn we overigens 24/7 bereikbaar. U leest het... alles voor 100% klanttevredenheid!"


Wie vervangt Twan?


Twan werkt intensief samen met de vakmannen bij Nice, Roger, Fadini en Beninca die de poortopeners en hekopeners maken en ook kunnen installeren en repareren. Dringende zaken worden bij afwezigheid van Twan door deze vakmannen overgenomen. Ook deze regeling, waar we gelukkig weinig gebruik van hoeven te maken, hoort bij onze missie van 100% klanttevredenheid. 

 


Meer weten?


Stuur uw vraag via het contactformulier op deze site, of bel Twan Verberkt (0485 76 00 76 of 06 54 214 123) of stuur een mail naar info@porttech.nl. Porttech is 24/7 bereikbaar. Treft u Twan's voicemail dan is hij hoogst waarschijnlijk een poort of hek aan het maken, installeren of automatiseren, en kan even niet gestoord worden. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, hij belt u dan zo spoedig mogelijk terug.