NICE schuifpoort opener - schuifhek opener LOSSE MOTOREN

Bent u voor uw schuifpoort of schuifhek op zoek naar een schuifpoort motor, een schuifpoortopener of schuifhekopener waar u geen omkijken naar heeft, een kwaliteitsmotor waar u, met af en toe een onderhoudsbeurt, heel veel jaren plezier van heeft? Een losse motor? Kies dan voor Nice! In het Nice assortiment bevinden zich diverse losse motoren om uw schuifpoort of schuifhek te automatiseren. Advies nodig? Bel 0485 76 00 76 of 06 54 214 123. Wilt u uw Nice motor laten onderhouden of repareren?

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

Hoe werken de schuifpoort motoren van Nice?

Een Nice schuif poortopener, of schuifpoort motor wordt gebruikt voor rolpoorten op rails en vrijdragende schuifpoorten die het altijd moeten doen, nagenoeg storingsvrij zijn. Er wordt gestart met het monteren van een tandlat over de hele lengte van de schuifpoort. De Nice schuifpoort motor zelf wordt aan de zijkant, vaak bij het portaal, van de poort geplaatst. Door het tandwiel komt de poort in beweging. Porttech adviseert bij zware schuifpoorten altijd het gebruik van veiligheidslijsten.

Moet ik mijn poortmotor onderhouden?

Voor een hele lange levensduur is het nodig, om, net als bij uw auto, de motor af en toe een kleine onderhoudsbeurt te geven. Bij Porttech kunt u onderhoudscontracten afsluiten. U hoeft er niet meer aan te denken, wij komen dan één maal per jaar langs. Deze onderhoudsbeurten verlengen de levensduur van uw poortmotor aanzienlijk en voorkomen kostbare schades en reparaties.

Als u hulp nodig heeft of advies wilt hebben over de Nice schuifpoort motor die in uw situatie het meest geschikt is, kunt u contact opnemen met onze Nice vakman met meer dan 20 jaar ervaring in poortautomatisering. Bel 0485 76 00 76 of 06 54 214 123, of stuur een mail naar info@porttech.nl of u vult het contactformulier op deze site in.