Reparatie

Een storing aan uw poortopener of hekopener?

Porttech onderhoudt en repareert automatische poortopeners en elektrische hekopeners van Beninca, Fadini en Nice door heel Nederland en Vlaanderen! Afhankelijk van het merk worden ook andere merken elektrische poorten of hekken door Porttech gerepareerd. Dit geldt ook voor producten die door andere leveranciers zijn geïnstalleerd. Indien u voor onderhoud of reparatie problemen ondervindt bij uw huidige leverancier, dan zal Porttech proberen u waar mogelijk te helpen.

Neem contact op met Porttech en we helpen u zo snel mogelijk.

 

Porttech repareert automatische poortopeners en elektrische hekopeners door heel Nederland en Vlaanderen voor bijna alle merken!

Porttech is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van automatische poortopeners en elektrische hekopeners van de kwaliteitsmerken Beninca, Fadini en Nice. Maar we repareren ook andere merken.

Porttech weet hoe lastig het is als uw poortopener of hekopener het niet doet of niet goed werkt. Daarom doen we er alles aan om uw storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Bestaat uw oude leverancier niet meer of is deze failliet gegaan? Als u nog over de betreffende factuur beschikt kan Porttech voor u uitzoeken of de storing binnen de fabrieksgarantie valt. Voor sommige gedupeerde klanten van een faillissement hebben we zelfs extra regelingen opgezet, zoals bijvoorbeeld voor klanten van het in 2014 faillietverklaarde Jan Hendriks in Boxmeer.

 

Storing of reparatie melden

Als u uw automatische poortopener of elektrische hekopener niet bij Porttech heeft gekocht, dan vragen wij u naar het merk van uw automatische poortopener of elektrische hekopener en eventueel model of type. Het is voor u en ons gemakkelijk als u deze gegevens al bij de hand heeft bij het melden van de storing. Wij kunnen op afstand niet zien of het probleem in de poort motor of hek motor zit of in een ander deel van uw poortopener of hekopener. Wel hebben we inmiddels bijna 20 jaar ervaring en weten als geen ander waar de eventuele specifieke problemen van bepaalde merken of typen het meest zitten. Als we van u al het merk en type of model poort motor of hek motor kennen dan kunnen we goed voorbereid uw kant op komen!

U kunt de storing of reparatie melden door ons te bellen, 0485 76 00 76, of een e-mail te sturen naar info@porttech.nl.

 

Offerte poortopeners   Offerte aanvragen voor poortopener of hekopener  Offerte aanvragen voor installatie van automatische poortopener   Advies aanvragen voor automatische poortopener