Hulp nodig bij de installatie?

Installateur intercom of videofoon systeem en poortopener en hekopener

 

Met de handleiding bij de hand is het voor de installateur en de handige doe-het-zelver mogelijk om de producten uit deze Porttech webshop te installeren.

We kunnen ons voorstellen dat u toch nog vragen heeft of dat u de installatie liever overlaat aan onze ervaren installateur die zich totaal heeft gespecialiseerd in poortopeners, hekopeners, intercom systemen of videfoon systemen en andere toegangsautomatisering.

Of wellicht komt u er niet uit welke poortopener of hekopener voor u geschikt is? Of wilt u zich laten adviseren over het intercom- of videofoonsysteem dat u wilt kopen?

Geen probleem Porttech is meer dan alleen een webshop.

 

Hulp bij installatie poortopener of hekopener, of intercom of videofoon?

We helpen u graag op een van de volgende manieren.

 

1. Telefonische ondersteuning voor de installateur of handige doe-het-zelver

Heeft u een vraag over de installatie en komt u er niet uit. Bel gerust 0485 76 00 76 of stuur een e-mail naar info@porttech.nl.

 

2. Installatie van poortopener of hekopener door onze installateur

Bel ons (0485 76 00 76) als u de installatie van de poortopener of hekopeners of andere toegangsautomatisering liever aan onze installateur uitbesteedt.
U kunt ons ook een e-mail sturen.

Wij vragen u dan een omschrijving van de situatie te geven en met uitgebreide informatie over de maten van de poort, soort palen en de afmeting van de palen. Een bijgeleverde foto geeft de situatie natuurlijk nog duidelijker weer. Geef ook aan welk type motor u graag zou willen als u daar al een keuze in heeft gemaakt.

Met deze gegevens kunnen wij voor u een gespecificeerde offerte geven voor de installatie van de poortopener of hekopener.

U kunt overigens zelf besparen op de installatiekosten als u een deel van de werkzaamheden alvast zelf voorbereidt, te weten:
- Voedingskabel aanleggen
Bij 1 van de poortpalen moet de 230V voedingskabel aanwezig zijn met 200 cm overlengte. Deze moet binnen aangesloten zijn en onderbroken zijn door een aardlekschakelaar van 0,03 A.

- Holle buis aanleggen
Ook is het nodig dat er een holle buis onder het wegdek ligt van bijvoorbeeld 50 mm PVC of tyleen, van paal 1 naar paal 2 en ongeveer 30 cm achter de palen aan de woningzijde. Zodat onze installateur het wegdek niet meer hoeft open te breken.

 
3. Installatie van intercom of videfoon door onze installateur

Bel (0485 76 00 76) of mail ons als u de installatie van uw intercom of videofoon systeem liever aan onze installateur uitbesteedt.

 

Offerte poortopeners   Offerte aanvragen voor poortopener of hekopener  Offerte aanvragen voor installatie van automatische poortopener   Advies aanvragen voor automatische poortopener