Porttech

 Hekopener, elektrisch hek, automatisch hek Poortopener, elektrische poortopener van Porttech Hekopener, elektrische hekken van Porttech Schuifpoort opener schuifpoort motor

 Foto's: Poorten gemaakt door Farm Poorten en voorzien van poortautomatisering door Porttech.

Kies voor een specialist met 20 jaar ervaring op het gebied van poortautomatisering!
U staat in direct contact met de meest ervaren vakman van Nederland.

U wilt uw poort of hek gaan automatiseren? Of misschien een nieuwe laten maken die dan ook direct geautomatiseerd is, elektrisch open en dicht gaat? Dan bent u bij Porttech aan het juiste adres.

U profiteert van 20 jaar kennis en het vakmanschap op het gebied van poorten, hekken en de automatisering daarvan. Porttech levert alleen A-merk poortopeners en hekopeners, zoals Beninca, Fadini en Nice

Deze merken hebben zich in de afgelopen 20 jaar qua kwaliteit en duurzaamheid meer dan bewezen. Als u de poort motoren met enige regelmaat, afhankelijk van uw gebruik, een kleine onderhoudsbeurt geeft, zijn storingen een zeldzaamheid en werken de poort motoren heel veel jaren probleemloos. Die meerprijs ten opzichte van goedkope merken zijn deze merken meer dan waard. Dat zien we elke dag in de praktijk. 

24/7 hulp bij storing

Voor storingen aan poorten en hekken, ook aan poort motoren die niet door ons zijn geleverd, kunt u contact opnemen met vakman Twan Verberkt. Hij kan u mogelijk telefonisch verder helpen of, indien nodig, u aangeven wat het kost om langs te komen om uw storing te verhelpen. 

Intercom en videofoon systemen

Op zoek naar meer veiligheid en gemak? Porttech voert het zeer gerenommeerde en bekende merk Videx. U kunt de intercom en videofoon systemen direct bestellen bij Porttech. Eventueel kunnen we, tegen vergoeding, ook de installatie ter plekke verzorgen. 

Webshop

In onze webshop kunt u direct bestellen, maar u kunt ons ook bellen (0485 76 00 76), mailen (info@porttech.nl) of het contactformulier invullen voor advies, een specifieke offerte of een offerte als u de automatische poortopener ook door ons wilt laten installeren.


 Offerte poortopeners     Offerte aanvragen voor poortopener of hekopener    Offerte aanvragen voor installatie van automatische poortopener     Advies aanvragen voor automatische poortopener

Poortopener of hekopener? Porttech biedt een totaal programma!

Keuze uit de beste kwaliteitsmerken (Beninca, Fadini en Nice) én indien gewenst, inclusief installatie door heel Nederland en België.

Soorten poortopeners en hekopeners

         Knikarm automatische poortopeners                                           
Automatische schuifpoort opener         

 Automatische poortopeners knikarm voor draaipoort of vleugelpoort.

 Automatische schuifpoort openers.


Automatsiche poortopener lineair voor draaipoort of vleugelpoort.

Ondergrondse automatische poortopener

Lineaire automatische poortopeners voor draaipoort of vleugelpoort

Ondergrondse automatische poortopener voor draaipoort of vleugelpoort.

Elk hek en elke poort is te automatiseren!

Het programma automatische poortopeners en elektrische hekopeners kan elke poort of elk hek automatiseren.

Zo vindt u in onze webshop schuifpoort openers en draaipoort openers of vleugelpoort openers.

De draaipoort openers of vleugelpoort openers worden door Porttech verder onderverdeeld in:

- lineaire draaipoort openers of vleugelpoort openers

- knikarm draaipoort openers of vleugelpoort openers

- ondergrondse draaipoort openers of vleugelpoort openers

In onze webshop vindt u ook alle benodigdheden en accessoires voor poortopeners en hekopeners, zoals codepanelen, fotocellen, handzenders en handontvangers, motorbakken en sleutelschakelaars.

 

Hekopener Porttech Poortopeners en hekopeners Porttech Elektrische ondergrondse hekopener Porttech

Op de de eerste twee foto's ziet u lineaire draaipoort of draaihek openers gemonteerd op een smeedijzeren en een houten poort van Farm Poorten. De derde foto betreft een ijzeren hek met een elektrische ondergrondse hekopener.

 

Mooier, veiliger en gemakkelijk!

Een poort of hek is een sieraad voor het huis. Vaak staat deze echter open. Dat is jammer. Dankzij een automatische poortopener, een elektrische poortopener of elektrische hekopener is uw poort of hek altijd gesloten. 

Elektrische hekken, elektrische hekopeners Elektrische poorten, elektrische poortopeners van Porttech Poortopeners, automatische poorten van Porttech Automatische poortopener van Porttech

Elektrische hekken, automatische poorten, we zien ze meer en meer. Elke nieuwe maar ook bestaande poort of hek kan elektrisch of automatisch worden gemaakt. Echter niet elke manier van automatiseren is geschikt voor elke poort. En er zijn verschillende varianten poortopeners en er zijn grote kwaliteitsverschillen tussen de diverse merken elektrische hekopeners en automatische poortopeners. U doet er verstandig aan u vooraf goed te laten adviseren. Porttech is meer dan een webshop en heeft al bijna 20 jaar ervaring in het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van elektrische hekken en automatische poorten. U kunt ons 24/7 bellen of mailen voor advies!

 

Kwaliteitsmerken Beninca, Fadini en Nice

 


Beninca poortopeners en hekopenersFadini automatische poortopeners en hekopenersNice elektrische poortopeners en hekopeners

De kwaliteitsmerken Beninca, Fadini en Nice voldoen allemaal aan de veiligheidseisen die Porttech belangrijk vindt en zijn opgenomen in ons assortiment. Veiligheid in het gebruik, veiligheid voor de bewoners en meer veiligheid als het gaat om de toegang tot uw woning of bedrijf. Het terrein is afgesloten en uw kinderen kunnen niet zomaar de straat op rennen. Dit alles geeft bovendien een veilig gevoel.

Een automatische poortopener of elektrische hekopener is niet alleen veilig in allerlei opzichten, het verhoogt de waarde van uw woning en het is bovenal comfortabel. Een zender opent de poort of het hek als u eraan komt. Even later sluit de poort weer automatisch achter u.

Van een automatische poortopener of elektrische hekopener kunt u jarenlang plezier hebben. Zeker als u kiest voor een van onze kwaliteitsmerken. Het is echter ook belangrijk dat u de juiste motor voor de juiste situatie gebruikt. Niet elke motor is geschikt en toepasbaar op elke situatie. Vandaar ook ons uitgebreide aanbod van verschillende kwaliteitsmerken. We zijn niet merk gebonden, dat is onze kracht. Een onafhankelijk advies, dat wilt u toch ook?

 

Welke poortopener of welke hekopener moet ik kiezen?

Kijk eens op de pagina 'Welke poortopener of hekopener moet ik kiezen'. Het zal u helpen met het maken van de  juiste keuze.
Komt u er zelf niet uit. Geen probleem. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze. Gewoon even bellen, 0485 76 00 76, u krijgt direct een vakman aan de lijn. Is deze vakman druk bezig? Spreekt uw naam en telefoonnummer in en hij belt u zo snel mogelijk terug.

Voor hoogwaardige en duurzame automatische poortopeners, elektrische hekopeners, duurzame en gebruiksvriendelijke intercom- en videofoonsystemen, waar u geen problemen mee krijgt en heel lang plezier van heeft, bent u bij Porttech aan het juiste adres!

Bij Porttech staat u altijd een deskundige vakman te woord! Wij kennen alle mogelijkheden, wij installeren namelijk zelf al bijna 20 jaar poortopeners, hekopeners, intercom- en videofoonsystemen! Uw poortautomatisering kunt u met een gerust hart aan onze vakmensen uitbesteden.

Porttech kiest uit ervaring bewust voor duurzame kwaliteitsmerken, zoals Beninca, Fadini en Nice. Door onze omvang en jarenlange relatie met de fabrikanten en importeurs, kunnen we leveren tegen de scherpste prijzen.

Op deze site hebben we voor u van de bekende kwaliteitsmerken zoals Nice, Fadini, Beninca en Videx, de meest gebruikte en beproefde producten voor u op een rijtje gezet. Vindt u het lastig om te kiezen? Geen probleem, bel of mail ons even en we helpen u graag. Indien gewenst kunnen we ook de installatie voor u verzorgen.

 

Wie kan mijn poortopener of hekopener repareren? Bel direct onze vakman: 0485 76 00 76.

Porttech verhelpt storingen aan poortopeners en hekopeners door heel Nederland en België. Gelukkig komen storingen aan onze eigen topmerken weinig voor, maar het blijft techniek dus er kan altijd wel iets gebeuren. Porttech repareert niet alleen de poortopeners en hekopeners van onze eigen merken, maar ook van bijna alle andere merken.

Omdat we weten hoe lastig het is als de poortopener of hekopener niet werkt, zijn we 24/7 bereikbaar. U krijgt direct een vakman aan de lijn. Is de lijn bezet? Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Onze vakman zal eerst telefonisch met u proberen het probleem te achterhalen. Vaak lukt het om de storing zelf op te lossen. Lukt dat niet dan komt onze vakman zo spoedig mogelijk naar u toe.

U bent onze vakman dan voorrijkosten, een kilometervergoeding, arbeidsuren en de eventuele kosten voor nieuwe onderdelen verschuldigd. 

 

Veiliger wonen of werken met een intercom- of videofoonsysteem?

Uw deurbel bevat een microfoon en in huis heeft u een toestel waarmee u met degene die aan de deur staat kunt praten. Dit noemen we een intercom systeem.

U kunt ook kiezen voor een deurbel met camera. Door zo'n deurbel met camera kunt u niet alleen praten met degene die aanbelt, maar diegene ook zien. Uw deurbel met camera is namelijk verbonden met een toestel met een display. Dit noemen we een video intercom of videofoon systeem. Porttech biedt u de keuze uit een compleet programma intercom en videofoon systemen

Videx intercom en videofoon systemen

 

Intercom systemen

Porttech voert in haar programma de intercom systemen van Videx. Videx is hét kwaliteitsmerk op intercom en videofoon gebied. Het Videx programma varieert van zeer eenvoudige toestellen, tot luxe uitgevoerde designtoestellen met led-verlichting. De luxere toestellen kunnen al dan niet met geïntegreerd codepaneel worden uitgevoerd.

Uiteraard hebben we ook draadloze intercom sytemen in het assortiment, draadloze gsm intercoms. Deze toestellen worden voorzien van een Sim-kaart. U maakt dan gebruik van het netwerk van bijvoorbeeld KPN. Het grote voordeel van deze toestellen is het uitstekende bereik. Wilt u voor het gemak of omdat bijvoorbeeld uw poort ver van uw woning of bedrijf staat een draadloos intercom systeem? Bel Porttech dan even. We hebben veel ervaring met draadloze intercom systemen en kunnen u precies uitleggen wat wel en wat niet gaat werken.

Video intercom of videofoon systemen

Wilt u behalve spraak, ook beeldverbinding, zodat u kunt zien wie er voor de poort staat? Daarvoor hebben we ook een reeks videofoon systemen van Videx in het assortiment. De meeste toestellen met helder kleurenbeeld op het binnentoestel. Ook deze toestellen kunnen optioneel met geïntergreerd codepaneel worden uitgevoerd.

Alle toestellen uiteraard met duidelijke handleiding in de nederlandse taal.

De systemen zijn bovendien erg gebruiksvriendelijk. Porttech informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en voordelen.

 

Videx intercom en videofoon systemen

 Op de foto ziet u hoe een Videx buitentoestel met codepaneel is gemonteerd op een houten poort van Farm Poorten.

 

OOK VOOR HET INSTALLEREN EN REPAREREN VAN VIDEX INTERCOM EN VIDEOFOON SYSTEMEN KUNT U BIJ PORTTECH TERECHT!

 

 

Advies en installatie poortopeners, hekopeners, intercom- en videofoonsystemen

De installatie van de meeste poortopeners, hekopeners, intercom- en videofoonsystemen is voor een handige doe-het-zelver geen probleem. Wilt u advies over de poortopener of hekopener die voor uw poort of hek het meest geschikt is? Wilt u weten of u het beste een intercomsysteem (alleen spraak) of een videofoonsysteem (spraak en beeld) kunt nemen en welke? Wij staan u graag te woord.

Klik hier voor meer informatie over onze klantenservice.

Op de pagina 'Hulp nodig bij de installatie van poortopeners en hekopeners?' kunt u lezen op welke manieren wij u eventueel kunnen helpen bij de installatie.

De pagina 'Waarschuwingen' maakt u attent op een paar zaken waar u bij de installatie van uw poortopener of hekopener zeker aan moet denken.

De pagina 'Voorbereidende werkzaamheden' kunt u raadplegen om te bekijken wat u vooraf moet doen voordat u tot de automatisering van de poort of het hek over kunt gaan.

 

Porttech installeert en repareert uw poortopener, hekopener, intercom of videofoon ook!

Wilt u Porttech inschakelen voor het installeren of repareren van een poortopener, hekopener, intercom of videofoon systeem dan maken wij graag een offerte voor u. U kunt ons dan bellen (0485 76 00 76), e-mailen info@porttech.nl of u vult het contactformulier op deze site in.

 Porttech werkt door heel Nederland en België.

 

Installatie poortopener hekopener intercom videofoon systemen

 

 

IN ONZE WEBSHOP VINDT U OOK CODEPANELEN, HANDZENDERS, FOTOCELLEN EN ANDERE ACCESSOIRES EN TOEBEHOREN VAN DE MERKEN BENINCA, FADINI EN NICE.

 

Veel plezier bij het bekijken van onze site. Vragen? Kijk ook eens op onze pagina 'Veel gestelde vragen' of bel ons even: 0485 76 00 76.