FADINI poortopeners - hekopeners - handzenders - codepanelen - fotocellen - accessoires

Fadini poortautomatisering door Porttech

Een Fadini poortopener, hekopener, afstandbediening, handzender, of ander Fadini product nodig? Of wilt u uw Fadini poortopener of hekopener door Porttech laten onderhouden of repareren? Bel 0485 76 00 76! Porttech verkoopt, installeert, onderhoudt en repareert Fadini producten door heel Nederland en België.

Onderdelen 19 tot 27 van totaal 45

Onderdelen 19 tot 27 van totaal 45

FADINI

Fadini is een topmerk in poortautomatisering. Poort- en hekopeners voor draaipoorten en schuifpoorten. Elke houten en ijzeren poort kan door producten van Fadini geautomatiseerd worden. Zowel poorten en hekken van bedrijven als de sierpoorten en sierhekken van particulieren. Het assortiment van Fadini is alles omvattend.

Porttech beschikt over ruim 20 jaar ervaring in het verkopen, installeren en onderhouden van Fadini producten in Nederland en België. Als geen ander weten welk type voor uw situatie en uw wensen het meest geschikt is. Bovendien heeft Porttech ook nog andere kwaliteitsmerken poortopeners en hekopeners in haar assortiment, zoals Beninca en Nice. Daarom is Porttech totaal onafhankelijk in haar advies. Porttech adviseert het merk dat bij uw situatie en uw wensen past. Porttech let daarbij op kwaliteit, storingsvrij, veilig en een lange levensduur. De items die klanten belangrijk vinden, in elke situatie. Automatische poorten en hekken moeten gewoon goed werken, altijd, dat is ons motto.

Fadini hekopeners en Fadini poortopeners zijn op afstand te bedienen door bijvoorbeeld een handzender, of afstandbediening, een intercom- of videofoonsysteem, een codepaneel of gewoon met uw eigen mobiele telefoon.

Alles in één.

U kunt uw Fadini poortopeners zelf installeren aan de hand van de duidelijke instructies, maar als u niet zo handig bent of daar geen zin in heeft, dan doet de Porttech vakman dat graag voor u. Heeft u of koopt u een houten of smeedijzeren poort van Farm Poorten, dan kunnen ook alle andere werkzaamheden door deze vakman worden uitgevoerd, zoals het metselen van penanten, plaatsen van de poort(en) en eventuele bestrating. Deze vaste persoonlijke vakman, met meer dan 20 jaar ervaring, is bovendien bijna 24/7 bereikbaar voor klanten. Als dat geen topservice is!